- wersja mobilna - czy jest czy będzie?
- czat?
- znaki polskie ( nwm czy tylko po mojej stronie to widać)
- czy system zostanie całkowicie zmieniony?
Moglibyście przy okazji wymienić emotikony na nowsze... Jeszcze raz gratuluję!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nowy wygląd forum
|
11.01.2015, 03:55
Godzina druga, świeżo po aktualizacji mogę śmiało powiedzieć, że administacja odwaliła kawał dobrej roboty. Z tego co zdążyłem zauważyć to główną zmianą jest wygląd forum, z czego bardzo się cieszę ponieważ muszę przyznać , że poprzedni był nieco drażniący. Dodatkowym elemenetm, jak najbardziej na plus, są przyciski na samej górze. (Wreszcie coś zapełniło to puste miejsce). Naprawdę jestem pod wrażeniem. Jedyne zastrzeżenia jakie mam:
- wersja mobilna - czy jest czy będzie? - czat? - znaki polskie ( nwm czy tylko po mojej stronie to widać) - czy system zostanie całkowicie zmieniony? Moglibyście przy okazji wymienić emotikony na nowsze... Jeszcze raz gratuluję! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
11.01.2015, 04:05
Wszystko będzie z czasem przywrócone, no może prawie wszystko, obecnie jest sporo błędów, jak widać obrazki się nie ładują, w stylu brakuje cześci zmiennych językowych, no a polskie znaki ja mam, możesz zrobić screen?
11.01.2015, 04:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2015, 04:10 przez SimLay.
Powód edycji: Ps
)
Sword szczerze mówiąc ja byłem zaskoczony,że postanowiliście przejść na 1.8 ,ponieważ ja jak dużo innych osób uważam, że 1.8 sie jeszcze za bardzo nie nadaje ze względu na dużo zmian w zmiennych i pluginach ale,cóż wierze,że wam sie uda, życze powodzenia i trzymam kciuki
PS:Byłem 1 osobą która zobaczyła nowy styl(jeśli chodzi o userów) ponieważ czekałem na włączenie od 1 w nocy ^^
11.01.2015, 04:17
No cieżki orzech do zgryzienia, ale kompatybilność wersji 1.8 już raczej się nie zmieni, nigdy nie będzie w pełni kompatybilna z 1.6 jak pisali autorzy, zrobili już co mogli, a przesiadka była koniecznością, bo choć pojawiła się 1.6.16, to jednak wciąż były luki, a z resztą 1.8 ma być pośrednikiem do przejścia na 2.0, kóre pojawi się w przyszłości.
11.01.2015, 13:21
Będzie ciężko się przyzwyczaić do nowych zmian, które weszły teraz, bo od samego początku było się na ciemnym stylu, a teraz jest na jasnym.Przyznam rację jak że forum wygląd The Best
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
|