Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oceń mnie po avatarze
Miła, żartobliwa, uczuciowa, lunatyczna :D
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
Otwarty na świat , pełen humoru
  Odpowiedz
Uwielbia serię Wiedźmina, nieco zamknięty w sobie i jeszcze nie wyrósł z dziecinnych nawyków ;)

(30.07.2012, 12:08)raden__ napisał(a): Otwarta na świat , piękna , urocza
lupastro to "chyba" mężczyzna Wysmiewa
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nicholas widać że lubi ostre brzmienia i nie tylko co widać po awatarze :)
  Odpowiedz
Usiłujący utożsamić się z bohaterem fanatyk wiedźmina. Potrzebujący zmian, szukający zrozumienia i spragniony czułości. Żelazna maska, która chronić ma przed spostrzeżeniem prawdziwego, słabego psychicznie oblicza.

Choć nie zmienia to faktu, że Raden po prostu lubi wiedźmina i nie miał pomysłu na avatar ;)
  Odpowiedz
Tzw mózgowiec:) Uwielbia naukę i brnięcie w nią coraz głębiej. Jest bardzo mądrą i dojrzałą psychicznie osobą, potrafi oraz lubi się dzielić wiedzą z innymi ludźmi, a wychodzi mu to bardzo dobrze.
Domyślam się, że ten avatar wcale nie jest przypadkowy tylko musi coś szczególnego dla Ciebie oznaczać, hmm... zachęcanie do wykorzystywania potencjału mózgu? hehe
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Stonowany, nie szukający na siłę poparcia, mający indywidualny światopogląd. Pełne zrozumienie i akceptacja szarej rzeczywistości… Lekka doza tajemniczości ;)

Nicholas napisał(a):hmm... zachęcanie do wykorzystywania potencjału mózgu?

Bingo! ;)
  Odpowiedz
Inteligentny, rozumie potrzebę kształcenia. Odrębny i kierujący się w swoich wyborach logiką oraz wiedzą, której zapewne mu nie brakuje. Chce od życia więcej niż inni. Rozumie, że drzemią w nim ogromne siły, które chciałby okiełznać i wykorzystać.

Lubi się rozwijać, psychicznie, mentalnie i zawodowo. Szanuje autorytety, dąży niestrudzenie do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów.
  Odpowiedz
Zwolenniczka wielkiej potęgi… Otwarty umysł, prawidłowe nastawienie, nieprzeciętny Intelekt i promieniująca dojrzałość emocjonalna kobiety. Oczy, w których odbija się blask pragnień i nadziei, choć schowane za tęczą złudzenia i urody, nie potrafią kłamać. Przedstawicielka stwierdzenia, że alkohol nie jest potrzebny aby świetnie się bawić… Choć w głowie często witają kosmate myśli, wciąż pozostająca aniołkiem, a wewnętrzne diablisko drzemiące w środku zarezerwowane tylko dla swojego wybrańca… ;) Skazana na sukces i spełnienie życiowe… Pech nie ma szans ;)

Trochę za bardzo rozkręciłem się w temacie ^^ Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać ;)
  Odpowiedz
Hmm.. Na pewno miła, coś w stylu magicznej, najpewniej bardzo ładna, no i żartobliwa. :)
  Odpowiedz