Oceń mnie po avatarze
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Otwarty na świat , pełen humoru
30.07.2012, 13:26
Nicholas widać że lubi ostre brzmienia i nie tylko co widać po awatarze
Usiłujący utożsamić się z bohaterem fanatyk wiedźmina. Potrzebujący zmian, szukający zrozumienia i spragniony czułości. Żelazna maska, która chronić ma przed spostrzeżeniem prawdziwego, słabego psychicznie oblicza.
Choć nie zmienia to faktu, że Raden po prostu lubi wiedźmina i nie miał pomysłu na avatar
30.07.2012, 14:41
Tzw mózgowiec Uwielbia naukę i brnięcie w nią coraz głębiej. Jest bardzo mądrą i dojrzałą psychicznie osobą, potrafi oraz lubi się dzielić wiedzą z innymi ludźmi, a wychodzi mu to bardzo dobrze.
Domyślam się, że ten avatar wcale nie jest przypadkowy tylko musi coś szczególnego dla Ciebie oznaczać, hmm... zachęcanie do wykorzystywania potencjału mózgu? hehe "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
30.07.2012, 14:59
Stonowany, nie szukający na siłę poparcia, mający indywidualny światopogląd. Pełne zrozumienie i akceptacja szarej rzeczywistości… Lekka doza tajemniczości
Nicholas napisał(a):hmm... zachęcanie do wykorzystywania potencjału mózgu? Bingo!
30.07.2012, 15:42
Inteligentny, rozumie potrzebę kształcenia. Odrębny i kierujący się w swoich wyborach logiką oraz wiedzą, której zapewne mu nie brakuje. Chce od życia więcej niż inni. Rozumie, że drzemią w nim ogromne siły, które chciałby okiełznać i wykorzystać.
Lubi się rozwijać, psychicznie, mentalnie i zawodowo. Szanuje autorytety, dąży niestrudzenie do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów.
Zwolenniczka wielkiej potęgi… Otwarty umysł, prawidłowe nastawienie, nieprzeciętny Intelekt i promieniująca dojrzałość emocjonalna kobiety. Oczy, w których odbija się blask pragnień i nadziei, choć schowane za tęczą złudzenia i urody, nie potrafią kłamać. Przedstawicielka stwierdzenia, że alkohol nie jest potrzebny aby świetnie się bawić… Choć w głowie często witają kosmate myśli, wciąż pozostająca aniołkiem, a wewnętrzne diablisko drzemiące w środku zarezerwowane tylko dla swojego wybrańca… Skazana na sukces i spełnienie życiowe… Pech nie ma szans
Trochę za bardzo rozkręciłem się w temacie ^^ Wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać
31.07.2012, 09:59
Hmm.. Na pewno miła, coś w stylu magicznej, najpewniej bardzo ładna, no i żartobliwa.
|