Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oceń mnie po avatarze
A co mi tam, do odważnych świat należy. Jak nie będę dawał znaku życia przez tydzień to wzywajcie Policję Haha

Oczytana, lubiąca próbować wszystkiego po trochu. Kobieta z zasadami o twardym i stanowczym spojrzeniu na świat, jednak potrafiąca okazać uczucie i ciepło, gdy ten ktoś będzie tego warty. Wojowniczy tryb, który charakteryzuje, że nie da sobie wejść na głowę i nie można jej w żaden sposób tak szybko ujarzmić, jednak gdy temu komuś się uda będzie wniebowzięty i będzie musiał znosić jej foszki. Człowiek w stosunku do Niej musi wykazać się cierpliwością, ale też opanowaniem, bo nie raz przyjdzie, że może jej coś odwalić, a Ona lubi mieć rację (kto nie lubią swoją drogą ;)). Po avatarze widać, że nawet jest coś w Niej co nie pozwala się jej skupić na jednej rzeczy i musi być rozdwojona by pokazać, że jest jej więcej, a avek jest w pewnej mierzę dozą tajemniczości, bo gdy odkryje się jedną powłokę, pojawi się druga, którą też chce się odkryć i poznać. Energiczna babeczka i często może mieć przez to problemy, ale zawsze umie się zakręcić by z tego wyjść. Skrywa się w Niej wiele dobrego i wiele ciepła, jednak na pierwszy rzut oka i na zewnątrz jest czasami oziębła, i to tak, że bałbyś się do Niej podejść. Tylko nielicznym udaję się przezwyciężyć ten strach.

Przepraszam, ale więcej nie chce mi się pisać. Co za dużo to niezdrowo :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Teraz to ja się uśmiałem :D

Vilandra napisał(a):Woli pozostać w cieniu, coś tam sobie planować, ale nie do końca ukazywać swoich wewnętrznych przekonań.

Może i coś w tym jest. I don't know.

Vilandra napisał(a):Mimo, że nosi rozbebłane garnitury, to jakiś tam szyk posiada.

Rozwalił mnie ten tekst. Dosłownie rozłożył na łopatki Haha. Rozbebłane garnitury? Never. Jak już to elegancik. Wolę styl niż powszechny SWAG, ale nim też nie pogardzę od czasu do czasu.

Oki, nie będę spamował i robił offtopu. Możecie oceniać Vilandre. Jak widać, wcale nie jest takie straszne (Ja żyje Haha Jupi)
  Odpowiedz
Vil to baba z jajami i finezją jednocześnie, twardo stąpająca po ziemi, ale z głową w chmurach. :P
  Odpowiedz
drapieżna, wszystko musi być po jej myśli, pewna siebie ^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Chudziutka, ledwo żywa, leciutka jak piórko. :P
  Odpowiedz
Sword to gość, który lubi gry. (I zapewne jest zbyt brzydki, żeby wstawić swoją fotę więc posiłkuje się, czym może. :P)
  Odpowiedz
Haha Raczej tak przystojny, że musi chować twarz pod maską by stado samic nie rozerwało go na kawałki. :P

Demanufacture - kobieta, która w dzień udaje zwykłą przeciętną Kowalską żyjącą z dnia na dzień, goniącą za niespełnionymi marzeniami, a w nocy bezwzględna seryjna morderczyni dusząca swe ofiary struną od gitary. :P
  Odpowiedz
Sword- Pics or it didn't happen! :D

A żeby offtopu nie było, to po avatarze trochę suchoklates. :P
  Odpowiedz
Dema ciężko powiedzieć ale myśle że hmm "Dzika" nie pasuje ale tajemnicza bardziej :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz