Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oceń mnie po avatarze
Lubisz szybkie samochody ;)
  Odpowiedz
jesteś "ichtioseksuallistą"
  Odpowiedz
Fanatyk "Natonal Geographic"
  Odpowiedz
Nieznający się na bmw fan zdjęć z bmw, od czasu napisania postu wszędzie się tym podnieca, na sygnaturę sobie dał, na czole może sobie jeszcze przyklej.
  Odpowiedz
Ciągle komuś docina .. mało kto go tutaj lubi..
  Odpowiedz
wielki miłośnik rybek^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Wielka miłośniczka Anime ;)
  Odpowiedz
Miłośnik ryb :(
  Odpowiedz
(04.05.2013, 19:57)AdrianT napisał(a): Ciągle komuś docina .. mało kto go tutaj lubi..
Nie zależy mi na wirtualnych przyjaciołach. Hejtuję i odpowiadam mało życzliwie na posty tylko dlatego, że nie lubię zabaw, bez zaostrzenia. Przykładowo, mam avatar z piłką i co mam napisać, że lubi piłkę. Co to za zabawa ja się pytam. Lubię wszystkich krytykować i wymieniać się argumentami. To jest lepsza zabawa. Lubię rywalizację.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fanka anime. Lubi się chwalić tym, co umie. Ładnie rysuje. Odpowiada miło na każde posty, co przyprawia mnie o mdłości. Nie lubi rywalizacji. Ja np. mówię *****, a ona uśmiech.
~To było do Shina96
  Odpowiedz
Zakochany pokemon .. :D
Nie wiem dlaczemu nie lubi ryb ..
  Odpowiedz