Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oceń utwór poprzednika.
Nie moj klimat, ale wspomnienia z piosenki sa, wiec 5/10

Odpowiedz
Kompletnie nie kumam o czym oni śpiewają.
Niemniej ciekawie popatrzeć na odrobinę egoztyki, teledysk trzyma poziom, nutka wpada w ucho.

7/10

Odpowiedz
Po wstepie do piosenki spodziewalam sie czegos bardzo mocnego, za mocnego na moja delikatna dusze :D A tu sie okazalo, ze kobietka wyszla z glosem jak Chylinska po swojej rockowej transformacji. Moze nie jest to cos, co sama z siebie wrzucialabym do swojej playlisty, ale nutka calkiem calkiem :) 7/10

A teraz nutka, od ktorej nie moge oderwac ucha <3
  Odpowiedz
10/10 Klasyk. Przepiękny wokal Dolores. Przypominają mi się lata dzieciństwa. I w dodatku uwielbiam piosenki z głębokim przesłaniem. Tutaj poruszany wątek konfliktu w Irlandii Północnej. Rockowe brzmienia. Po prostu idealnie.

Odpowiedz
7/10

https://www.youtube.com/watch?v=YZuFsI-bttM

Odpowiedz
8/10 XD

[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Jakieś wspomnienia z technikum, to nie było grane w którejś ze stacji w GTA SA, czy może 50cent? W każdym razie tło z klasyka. Wokal też w miarę 7/10 ;)

To teraz mój klasyk.
  Odpowiedz
2/10 straszne to jest. :P

Odpowiedz
9/10 lubie :)

Odpowiedz
7/10

https://www.youtube.com/watch?v=7Pv0u7uMn-g
  Odpowiedz