Cudowny nick, zawsze pomocny, pomaga każdemu w ciemno. Po prostu odjechany user. Nic dodać nic ująć.
Odjechany "uzytkownik" - "sef wsystkich bzycących pscułek - uzytkowników ula"
Specjalista od PR poleca.
Kolejny "Odjechany user". A on ma tylko nadzieję, że pomógł. Patriotyzm na pierwszym miejscu.
Diablo w trzecim wymiarze. Blizzard szuka nowej maskotki firmy.
Kolejny zawsze chętny do pomocy. Ronaldo już skorzystał. Teraz czas na odjechanych userów.
Specjalność - grafika. Robię za darmo.
Te powyższe demoty lub jak to inaczej nazwiecie umieściłem tu na dobry początek walki z wiochą jaką prezentują tu użytkownicy do lat 15. Ja wiem, że forum jest dla każdego, ale spędzam tu już trochę czasu i źle się czuję, jak ogarnia mnie taka wiocha. Odczułem to nie tylko w swoich wątkach. To forum ma przyszłość bo atmosfera jest spoko, widzę tu naprawdę konkretne osoby (pozdrowienia dla mojej ulubienicy Vilandry ) i to właśnie na ich cześć założyłem ten wątek. Nie dotykam bezpośrednio żadnego użytkownika. Jeżeli się podpisał na swojej sygnaturze czy awku to nie mój problem. Nie atakuję tu osób, ale to co tworzą. Na każdy temat, to na każdy temat. Z tych sygnatur wynika, że oni mają jednak nadzieję. Ja też mam nadzieję, że oni potraktują to jako dobrą zabawę i wyciągną wnioski.
Czy wy też zauważyliście "odjechanego usera"?
Jeśli tak wrzućcie tu jego wiochę.
Do szefostwa forum > nie zamykajcie tego wątku! Ja widzę w tym lekcję poprzez humor, a jeśli ma mnie ktoś za to ukarać to tylko Vilandra.
Ludzie! nie ośmieszajcie się!