Odjechane mistrzostwa
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Kurde, nie będę tego zamykał ponieważ może wyjść coś fajnego, jeszcze jedna osoba i jutro zaczynamy, no please, niech ktoś się zgłosi! ...ileż można czekać.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Diablo09 cwaniaczku zedytowałeś post Michała więc: ale mi tu biegiem Diabełku się zgłaszaj
![]() ![]()
To niech ja będę tym ostatnim
![]()
21.10.2013, 07:07
Zawsze mogę ustąpić :) zgłosiłem się tylko dlatego, że nie mogliście znaleźć ostatniego.
Nie zauważyłem, dobra mamy pełen skład.
- szybcior - da Vinci - Adikus - Mesajah - HuczuHucz - Nicholas - Aniodiable - Signal - Monkiii - Hans - Motaro - Shina96 - Bronisław - YouDream - Michał - Imcoran Koniec naboru! zaraz zostaną rozlosowane grupy, a od jutra głosowanie! A jeszcze dziś wieczorem zostanie rozesłana wiadomość grupowa do wszystkich uczestników konkursu. FAZA GRUPOWA! A więc wszystko już wiadomo kto z kim będzie rywalizował, podczas ostatniej rozgrywki fazy grupowej w grupie D, zostaną ogłoszone zasady ćwierćfinałów. Tak jak mówiłem oddajemy głosy do mnie na PW, od jutra od godziny 8 do 22! oczywiście głosują tylko użytkownicy z grupy A, po jutrze B, C i tak dalej. Wyniki zostaną ujawnione równo po zakończeniu całej fazy grupowej. Dobra, jak oddajemy? pisałem już, jeszcze raz to zrobię, więc po tej edycji robimy to tak, Hania + no i Mieciu - i odwrotnie, tu mamy czterech użytkowników w każdej grupie więc jak kto chce, ale ważne aby zagłosować, nie będę karał użytkowników którzy nie głosowali w ogóle dlatego że zapisy były strasznie długie, nie głosować na siebie, taki głos nie będzie ważny! Grupa [A] - Aniodiable - Motaro - Monkiii - YouDream Grupa [B] - Adikus - Shina96 - HuczuHucz - Bronisław Grupa [C] - Imcoran - Nicholas - Mesajah - Signal Grupa [D] - da Vinci - Hans - szybcior - Michał Jednak zrezygnowałem z 2 minusów czy też plusów, tak będzie lepiej, sorry za zamieszanie "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
24.10.2013, 21:55
P@weł napisał(a):Grupa [D] Tutaj chyba wkradł się błąd ![]() |