Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechane mistrzostwa
Dobra zapisuje się.
Stop pomagania!
  Odpowiedz
No! nareszcie Michalina, zapisany!

(16.10.2013, 20:39)Michał napisał(a): za;p.isuje;

A to Chiński?
...Zgłosić to się możesz, ale ja tylko mogę zapisać jako prowadzący, pamiętaj ;)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Kurde, nie będę tego zamykał ponieważ może wyjść coś fajnego, jeszcze jedna osoba i jutro zaczynamy, no please, niech ktoś się zgłosi! ...ileż można czekać.
  Odpowiedz
Diablo09 cwaniaczku zedytowałeś post Michała więc: ale mi tu biegiem Diabełku się zgłaszaj :D
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
To niech ja będę tym ostatnim :P
  Odpowiedz
Ehhh wiesz ty co a ja na diabełka czekałem :(
Niedostępny
  Odpowiedz
Zawsze mogę ustąpić :) zgłosiłem się tylko dlatego, że nie mogliście znaleźć ostatniego.
  Odpowiedz
Nie no dobra już jest git majonez :D
Niedostępny
  Odpowiedz
Nie zauważyłem, dobra mamy pełen skład.

- szybcior
- da Vinci
- Adikus
- Mesajah
- HuczuHucz
- Nicholas
- Aniodiable
- Signal
- Monkiii
- Hans
- Motaro
- Shina96
- Bronisław
- YouDream
- Michał
- Imcoran

Koniec naboru! zaraz zostaną rozlosowane grupy, a od jutra głosowanie!
A jeszcze dziś wieczorem zostanie rozesłana wiadomość grupowa do wszystkich uczestników konkursu.

FAZA GRUPOWA!

A więc wszystko już wiadomo kto z kim będzie rywalizował, podczas ostatniej rozgrywki fazy grupowej w grupie D, zostaną ogłoszone zasady ćwierćfinałów.

Tak jak mówiłem oddajemy głosy do mnie na PW, od jutra od godziny 8 do 22! oczywiście głosują tylko użytkownicy z grupy A, po jutrze B, C i tak dalej. Wyniki zostaną ujawnione równo po zakończeniu całej fazy grupowej. Dobra, jak oddajemy? pisałem już, jeszcze raz to zrobię, więc po tej edycji robimy to tak, Hania + no i Mieciu - i odwrotnie, tu mamy czterech użytkowników w każdej grupie więc jak kto chce, ale ważne aby zagłosować, nie będę karał użytkowników którzy nie głosowali w ogóle dlatego że zapisy były strasznie długie, nie głosować na siebie, taki głos nie będzie ważny!

Grupa [A]

- Aniodiable
- Motaro
- Monkiii
- YouDream

Grupa [B]

- Adikus
- Shina96
- HuczuHucz
- Bronisław

Grupa [C]

- Imcoran
- Nicholas
- Mesajah
- Signal

Grupa [D]

- da Vinci
- Hans
- szybcior
- Michał

Jednak zrezygnowałem z 2 minusów czy też plusów, tak będzie lepiej, sorry za zamieszanie
  Odpowiedz
P@weł napisał(a):Grupa [D]

- da Vinci
- Michał
- szybcior
- Michał

Tutaj chyba wkradł się błąd :) w Grupie D mamy dwóch Michałów, a zabrakło Hansa.
  Odpowiedz