Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechane mistrzostwa
Bywa, nic się nie stało, to tylko gra. Możliwe że awansowałbyś do II rundy.

Pierwsze ćwierćfinały!
Oddajecie głosy do 23:59

A: Motaro vs Adikus
B: Aniodiable vs Bronisław
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Nie niewierze własnym oczom, żebym ja się dostał do ćwierćfinału:OO
Kurde!!!Odjechani muszą mnie kochać:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Było bardzo mało głosów, więc się nie dziwie.
Głosuj! jeśli wypowiedziałeś się w tym wątku, wyjątkiem jest grupa B - zostawiasz ją pustą, ponieważ nie można głosować na siebie ani swojego przeciwnika. Tak sobie myślę po co przedłużać mistrzostwa? jutro kolejne ćwierćfinały, potem półfinały i FINAŁ!

No to głosujemy!

C: Nicholas vs da Vinci
D: Imcoran vs Hans
  Odpowiedz
Wyniki ćwierćfinałów:

Motaro: Adikus 2:2 - do III rundy przechodzi Adi, dlatego że jest aktywniejszy od swojego przeciwnika, częściej udziela się na forum.
Aniodiable: Bronisław 2:2 - po części to samo co wyżej, długo nad tym myślałem jednak wybrałem Hakiera bo przynajmniej on oddał jakieś głosy, witamy w półfinale!
Nicholas: da Vinci: 1:1 - tutaj przeważyła ilość postów na forum i w ogóle aktywność, reputacja. Życie.
Imcoran: Hans: 0:2 - w sumie wynik był do przewidzenia.

Półfinały:
2 Listopada, 24h na oddanie głosu!

Adikus vs Aniodiable
da Vinci vs Hans

Oj będzie się działo!
  Odpowiedz
Wydaje mi się, że rozwiązanie w przypadku remisu jest trochę nie fair.

Takie małe spostrzeżenie ;)
  Odpowiedz
Nagroda główna skrzynka mocnego fulla:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
W ogóle życie jest nie fair.
Rozumiem osoby które mają mało postów na forum tak jak Bronek, który jest od niedawana na forum, ale postawiłem na aktywność w odjechanych mistrzostwach, a dopiero potem wziąłem pod uwagę ilość napisanych postów na dzień i tym podobne. Tak czy inaczej ktoś musi zabrać ostateczny głos, to nie faza grupowa tutaj jest A albo B.
Hakier jest na forum od sierpnia 2012 niech ma frajdę, coś mu się w końcu udało, zakładam że nie wygra odjechanych mistrzostw, różnie bywa, do finału bez większego problemu może wejść. Bronek tak jak mówiłem jest nowym użytkownikiem tego forum, bardzo dużo zyska dzięki tej stronie, a to i tak tylko i wyłącznie zabawa. Co do pozostałych remisów to samo, wybór nie był łatwy.
  Odpowiedz
Wyniki Półfinałów!

Aniodiable: Adikus 0:1 - tutaj wynik mógł być różny, Obaj Panowie doszli bardzo daleko, aż do pólfinału, Adikusa witamy w finale gratuluję!
da Vinci: Hans 1:0 - tutaj aktywność wzięła górę, gratuluję!

Szkoda że tak mało głosów :-(
Ogłaszam iż 3 miejsce zdobywa! Aniodiable, był aktywniejszy w zabawię, gratuluję!

A już dzisiaj, finał! oddzielny wątek, ankieta, 48h na oddanie głosu i dopiero wtedy zapoznamy się z oficjalnymi wynikami tych o to mistrzostw.

da Vinci vs Adikus - kto by pomyślał, można powiedzieć że sąsiad na sąsiada, będzie się działo! o to link do ankiety: http://odjechani.com.pl/Thread-Fina%C5%8...istrzostwa

UWAGA! Zwycięzca pierwszej edycji mistrzostw weźmie udział dopiero w 3 edycji jeśli takowa powstanie i użytkownik wyrazi chęć udziału w zabawie.
  Odpowiedz
Jak widzę po wynikach to tylko jedna osoba głosowała?
  Odpowiedz
Dokładnie. ;)
  Odpowiedz