Radia możecie słuchać bezpośrednio w stopce naszego forum 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu!
Czekamy na Wasze opinie na temat kanałów, proponowanej muzyki i całego radia Maxnuta.pl
Odjechane forum - odjechana muzyka.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Odjechane radio Maxnuta.pl
|
Od dziś rozpoczęliśmy współpracę z legalnie nadającym radiem Internetowym Maxnuta.pl!
Radia możecie słuchać bezpośrednio w stopce naszego forum 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu! Czekamy na Wasze opinie na temat kanałów, proponowanej muzyki i całego radia Maxnuta.pl Odjechane forum - odjechana muzyka. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.11.2012, 00:24
Pomysł bardzo mi się podoba, fakt że na razie posłuchałem tylko jednej piosenki, która do gustu mi nie przypadła, ale na pewną każdy będzie miał posłuchać muzyki która mu się podoba.
05.11.2012, 00:28
Hmm a ja się zastanawiałem co mi z dołu monitora wylazło i jakim to narzędziem potraktować, a tu proszę niespodziewanka taka
Posłuchajcie przez kilka dni różnych stacji i powiedzcie, która jest dla Was najbardziej atrakcyjna i dlaczego. Jesteśmy ciekawi Waszych opinii.
Mi najbardziej przypadł do gustu kanał Info. Podpowiem też, że aby słuchać radia bez przerywania podczas przeglądania forum, wystarczy otworzyć naszą stronę w dwóch zakładkach. Na jednej można włączyć radio, a na drugiej przeglądać forum. Obecnie to chyba najwygodniejsze rozwiązanie.
Ja już przesłuchałem i moim zdaniem najlepszym kanałem jest CLUB
Z przyczyn wiadomych odpada kanał: KIDS, STYLE FM. Można podyskutować jeszcze nad kanałem INFO. Cytat:Podpowiem też, że aby słuchać radia bez przerywania podczas przeglądania forum, wystarczy otworzyć naszą stronę w dwóch zakładkach. Na jednej można włączyć radio, a na drugiej przeglądać forum. Obecnie to chyba najwygodniejsze rozwiązanie. Zawsze można, słuchać z własnego odtwarzacza na kompie, tzn. pobrać link do odsłuchu ;] Tak jak ja czynie
05.11.2012, 16:52
Ci co tego nie chcą jak mogą to wywalić
05.11.2012, 17:21
A jest tu stacja disco polo może ?
Są do wyboru jak widać 4 kanały:
Style Fm, Club, Info, Kids. Samego kanału jak Disco Polo, to nie ma. Przy okazji każdy z nas nabija im słuchaczy, bo player jest włączony, ale wyciszony ^^
05.11.2012, 18:57
05.11.2012, 19:28
bardzo fajny pomysł,kiedy dzisiaj to zobaczyłem i dowiedziałem się że to radio bardzo się ucieszyłem, moim zdaniem najlepszy kanał to CLUB
|