Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechane radio Maxnuta.pl
Pomysł bardzo fajny, miło będzie pisać na forum z jakąś nutką w tle, ale chyba trzeba to udoskonalić bo mi nic nie gra, cały czas pisze "connecting..."
  Odpowiedz
(05.11.2012, 19:33)bxb13 napisał(a): Pomysł bardzo fajny, miło będzie pisać na forum z jakąś nutką w tle, ale chyba trzeba to udoskonalić bo mi nic nie gra, cały czas pisze "connecting..."

musisz głośność zwiększyć
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
masz wyciszony player

[Obrazek: zaza-1352137196.jpg]
"ustawiasz" powinno być mała literówka :)
  Odpowiedz
Radio zajebioza, ale niestety nie działa. Żaden kanał. Jak dla mnie za duże to wysuwane menu z kanałami.

Zauważyłem problem. Mam laptopa i często opcje forum są przy tym ludziku z radia. On jakoś "zasłania" opcje na jego wysokości. Nie da się go jakoś wypieprzyć, albo chociaż głębiej schować?
  Odpowiedz
(05.11.2012, 23:22)Tomek1 napisał(a): Radio zajebioza, ale niestety nie działa. Żaden kanał. Jak dla mnie za duże to wysuwane menu z kanałami.

Zauważyłem problem. Mam laptopa i często opcje forum są przy tym ludziku z radia. On jakoś "zasłania" opcje na jego wysokości. Nie da się go jakoś wypieprzyć, albo chociaż głębiej schować?

Nawet kilkadziesiąt pikseli nad nim.

Wywalić to.
  Odpowiedz
Ehh jakiś błąd teraz jest, po tym jak panel został wysunięty, narzucony jest jeden kanał, którego nie można zmienić ... jest to kanał Style FM ;/
  Odpowiedz
Można zmienić tylko musisz zapauzować ten co gra przed zmianą na inny :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo09 napisał(a):Można zmienić tylko musisz zapauzować ten co gra przed zmianą na inny
Nie prawda. Wystarczy nacisnąć na inny kanał i zwiększyć jego głośność. Nic nie musisz pauzować.
  Odpowiedz
Próbowałem już to, cały czas jednego kanału mogę słuchać :D
  Odpowiedz
A próbowałeś pod innymi przeglądarkami?
Ja używam chrome, ale pod Firefox również wszystko działa jak należy.
Jeśli tylko u Ciebie nie działa, problem leży po stronie Twojego systemu.
  Odpowiedz