Odjechane radio Maxnuta.pl
|
05.11.2012, 19:33
Pomysł bardzo fajny, miło będzie pisać na forum z jakąś nutką w tle, ale chyba trzeba to udoskonalić bo mi nic nie gra, cały czas pisze "connecting..."
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
masz wyciszony player
![]() "ustawiasz" powinno być mała literówka ![]()
Radio zajebioza, ale niestety nie działa. Żaden kanał. Jak dla mnie za duże to wysuwane menu z kanałami.
Zauważyłem problem. Mam laptopa i często opcje forum są przy tym ludziku z radia. On jakoś "zasłania" opcje na jego wysokości. Nie da się go jakoś wypieprzyć, albo chociaż głębiej schować?
06.11.2012, 00:56
(05.11.2012, 23:22)Tomek1 napisał(a): Radio zajebioza, ale niestety nie działa. Żaden kanał. Jak dla mnie za duże to wysuwane menu z kanałami. Nawet kilkadziesiąt pikseli nad nim. Wywalić to.
06.11.2012, 15:31
Ehh jakiś błąd teraz jest, po tym jak panel został wysunięty, narzucony jest jeden kanał, którego nie można zmienić ... jest to kanał Style FM ;/
06.11.2012, 15:35
Można zmienić tylko musisz zapauzować ten co gra przed zmianą na inny
![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Diablo09 napisał(a):Można zmienić tylko musisz zapauzować ten co gra przed zmianą na innyNie prawda. Wystarczy nacisnąć na inny kanał i zwiększyć jego głośność. Nic nie musisz pauzować.
Próbowałem już to, cały czas jednego kanału mogę słuchać
![]()
06.11.2012, 15:56
A próbowałeś pod innymi przeglądarkami?
Ja używam chrome, ale pod Firefox również wszystko działa jak należy. Jeśli tylko u Ciebie nie działa, problem leży po stronie Twojego systemu. |