Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odjechani w Google
(22.03.2011, 03:07)admin napisał(a): Cieszę się, że monitorujesz co dzieje się poza forum Mabud73.
Znajomość "rynku" to ważny aspekt w rozwoju forum.

No a jak? :) Ktoś musi zaglądać do konkurencji i kontrolować co się dzieje :)

(22.03.2011, 03:07)admin napisał(a): Dzięki Tony za kolejną chęć współpracy. Doceniam Twoje inicjatywy i być może
znajdzie to na forum swoje odzwierciedlenie w odpowiednim czasie...

Jestem za Adminie. Kolega Tony nie raz pomagał, a mnie osobiście kilkakrotnie i to owocnie.

Odpowiedz
Cytat:2 miesiące z hakiem działania forum, prawie 1000 użytkowników, co nam daje średnio 15 rejestracji dziennie.
... z czego ponad 90% z nich nie napisało ani jednego posta. Najgorsi są ci którzy zarejestrowali się na początku istnienia forum i jak pisałem nie napisali ani jednego posta.
  Odpowiedz
Skrzypuś na każdym forum są tacy użytkownicy rejestruje się tylko dla sztuki, po to by korzystać z informacji o free.
Gorzej z forami które płacą punktami za rejestrację np.2000 punktów ,dają film za free za co 10 posta albo 10 tyś punktów za napisanie 10 postów-tam ludzik się rejestruje wchodzi do działu gry i zabawy i klepie swoje 10 postów by odebrać punkty.
Ja osobiście wolę mieć 200 dla sztuki ale z własnej woli a nie dlatego że mają coś za rejestrację.
Oczywiście fajnie by było gdyby każdy się chociaż przywitał ale nie zawsze można mieć wszytko.
  Odpowiedz
Zawsze można kasować konta nieaktywne przez np. 60 dni ale niech mi ktoś pokaże takie forum/stronę gdzie wszyscy zarejestrowani są aktywni, nie ma takiej strony.
  Odpowiedz
No i o tym właśnie mówię:).
  Odpowiedz
(22.03.2011, 20:55)tonyviroos napisał(a): ... można kasować konta nieaktywne przez np. 60 dni ...

Według mnie to ograniczanie swobody i "zmuszanie" użytkownika do czynnej egzystencji na forum. Odjechani.com.pl to miejsce wolne, gdzie każdy Użytkownik może zajrzeć nawet po roku nieobecności i nadal będzie miał w pełni funkcjonalne konto.

Odpowiedz
Adminie ja tylko wspomniałem o takiej możliwości ale jej nie sugerowałem ponieważ jest to całkowicie pozbawione sensu. Nie każdy ma czas na czynne uczestniczenie na forum i od nikogo nie można tego wymagać.
  Odpowiedz
wpisz w google Kruszyna Aresztowany =] na 3 i 4 Pozycji =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Hahaha dobre, dobre... :)
  Odpowiedz