Dzięki temu można szybko wgrać obrazek i macie pewność, że nie wygaśnie on jak w przypadku wgrywania go na inne hostingi obrazków pokroju imageshack.
Dziękujemy za współpracę!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Odjechani - wgrywanie obrazków
|
09.03.2015, 13:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.03.2015, 13:28 przez Swordancer.)
Od dziś przy dodawaniu obrazków na forum, zalecamy wykorzystywać do tego portal http://imgur.com, aby uniknąć wygaśnięcia obrazków i nie zanieczyszczać naszego forum. Przy obrazkach wgrywanych z komputera macie dostępną opcję "Nowy obrazek" widoczną pod obszarem emotikon.
Dzięki temu można szybko wgrać obrazek i macie pewność, że nie wygaśnie on jak w przypadku wgrywania go na inne hostingi obrazków pokroju imageshack. Dziękujemy za współpracę! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Do tej pory zawsze używałem imgura... Teraz będę wstawiał bezpośrednio na forum. Mam nadzieję że maksymalny rozmiar nie jest mniejszy niż 3MB.
09.03.2015, 17:21
Ja zawsze korzystam z tinypic.com - dla mnie najlepszy, obrazki nigdy nie wygasają itp., ale nie o tym wątek.
Funkcja ciekawa, na pewno zaoszczędzi czas, tylko czy serwery naszego forum to wytrzmają? W przypadku awatara jest limit 30kb, który nie wystarcza, a co dopiero w dużych zdjęciach...
10.03.2015, 21:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2015, 21:58 przez Swordancer.)
|