Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odświeżenie buttona chomika
Popieram :)
Zapraszam do mojego chomika MarkusMarkus http://chomikuj.pl/markusmarkus napewno cos znajdziesz dla siebie XD

[Obrazek: MarkusMarkus.gif]

Oraz do mojej toplisty chomikow http://chomix.toplista.pl
  Odpowiedz
ja tez jestem za
  Odpowiedz
Popieram - portal przeszedł już kilka razy lifting, a buton został przy pierwej wersji Chomikuj.pl
  Odpowiedz
Popieram !!!! :)
  Odpowiedz
Tak jak koledzy wyżej, jestem jak najbardziej za. Stary button za bardzo odbiega od obecnego wyglądu strony.
[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz
Offtopic: Tak a propos wiadomo już coś w sprawie ewentualnego liftingu buttona czy nie?
  Odpowiedz
Popieram !
może mój baner będzei inspiracją :D

[Obrazek: uf334_adam032.png]
  Odpowiedz
Popieram w 100 %
  Odpowiedz
Popieram, ze względu na "niezgodność" z nowym wizerunkiem strony.
Nie twierdzę jednak, że ten starszy wizerunek Chomiczka jest brzydki ;-):P
  Odpowiedz
Również jestem za
  Odpowiedz