Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ohayo\(^v^)/
Witam wszystkich serdecznie! \(>v<)/

Może zacznę od tego że jestem szaloną dziewczyną, która kocha się śmiać i nie umiała by żyć bez muzyki :D To moje osobiste uzależnienie ;p

Mam na imię Asia i niedawno skończyłam 17 lat^^ Zamieszkuję w pięknym mieście zwanym Gdynią w woj. Pomorskim :)

W wolnym czasie czytam książki, rysuje, tańczę, śpiewam bądź robię zdjęcia^^ Słucham praktycznie każdy gatunek muzyczny, choć ulubionymi będą: J-Rock, K-Pop, Rock Chrześcijański, Dance, Muzyka Poważna ^^ oprócz tego bardzo lubię OST'y z Anime^^
Właśnie jestem wielką miłośniczką Anime>_< oglądam je już od 8 lat :)

Z charakteru jestem takim trochę chaosem ;3 czasem zwariowana, pełna energii, innym razem cicha i nieśmiałą :) ale przede wszystkim kocham zabawę ^^

Jestem niską osóbką, raptem 154cm, długie, brązowe włosy i szarozielone oczka^^ Jeśli ktoś ma pytania to śmiał na nie odpowiem :D
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
Siema, miło Cię poznać. Jakie anime lubisz najbardziej? I czy znasz Miyaviego? :)
Czuj się tu jak u siebie!

PS. ohayou*. :)
Pięknie się przedstawiłaś :).

Witaj i czuj się u nas jak najlepiej.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Witam Cię gorąco, Asiu. Rozgość się. ;)
Asiu Witamy serdecznie na naszym Odjechanym pokładzie :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Arigatou(dziękuję) za miłe powitanie^,^ Anime bardzo lubie typu romans, fantastyka trochę paranormal :DD ogólnie wiele serii mi się podoba^^ Znam Miyaviego ale chyba tylko z trzy piosenki mi się na razie spodobały^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Już po samym przedstawieniu Cię lubie :D :D to może fotka na początek? ;] :D Oczywiście jak chcesz :P
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
R4Z3R mogę dodać swoje zdjęcie nie widzę problemu^^ tylko uzbieram odpowiednią liczbę postów c(^v^c)

:D będe czekał :) w takim razie, wytrwałości w pisaniu postów :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witaj serdecznie ! :)

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości