Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Co prawda miałem WP 7,5, ale nie długo.
Była to Nokia Lumia 710, co do systemu do prosty w obsłudze, szybki, nie wiesza się, kafelkowy wygląd rewelacja jak dla mnie, szybkie poruszanie się po menu.
Wad nie zauważyłem, jest to spoko system ;]
Brat ma lumię 800 tel dobry ale wygląd interfejsu dla mnie to jakieś nie wygodne i ktoś kto nigdy tego nie miał to musi si€ przyzwyczaić a i wp jest od mirosoftu więc jest problem z płatymi grami z androidem sporo łatwiej wgrać za free
Miałem do czynienia z WP8 przez dłuższą chwilę. Sam posiadam Androida 4.1.2 (LG L9).
System świetny pod względem prostoty użytkowania. Wszystko działa nie wiesza się, czy klatkuje.
Moim zdaniem główny minus tego systemu to brak możliwości większej personalizacji i dość spore
(w porównaniu do Google Play i AppStore) pustki w sklepie z aplikacjami - nie jest tragicznie ale mogłoby być lepiej.
Trzeba się przyzwyczaić, system jak najbardziej zjadliwy. Jeśli lubisz prostotę i szybkość działania bierz śmiało.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl