Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oryginalne i rzadko spotykane oferty na allegro.
Nie mam pojęcia, znalezione na wikary.pl co zresztą widać w prawym dolnym rogu. Zaraz zobaczę czy stoi na allegro :D

MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/renault-megane-ii-1-9-...96028.html :D

160 tyś wyświetleń
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Haha, myślałem że nie ma tego na allegro, jest już 190 tysięcy wyświetleń ciekawe czy sprzeda - będę obserwował tą ofertę.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
heh w sumie to nawet nie jest takie głupie :D na 190 tyś osób może ktoś się zainteresuje autem normalna oferta pewnie nie wzbudziła by takiego zainteresowania(ogladalności ) przez co pewnie nie było by też tylu potencjalnych kandydatów. Przyznam że pierwszy raz się z czymś takim spotkałem dobrze, że po latach wróciłem do tego forum bo choć chomikuj już mnie tak nie interesuje to zawsze można się coś ciekawego dowiedzieć:D
  Odpowiedz