Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oryginalny klucz do windows 7 PRO
Witam zakupiłem ogryginalny klucz do windows 7 profesional lecz za 4 instalacja wyskakuje błąd i nie chce się aktywować za pomocą tego klucza .Nie wiem co robic to stało się od niedawna a dodzwonić się do żywego człowieka konsultanta microsoft do cud ja nie mogę jakoś pomóżcie
  Odpowiedz
Zależy gdzie dzwoniłeś, jak domyślam się to na zwykłą infolinię. Zastosuj aktywację telefoniczną. Gdy wybierzesz tę opcję wraz ze swoim krajem, pojawi się numer telefonu, na który masz zadzwonić oraz pojawi się instrukcja postępowania. Nawet gdy nie odbierze konsultant, sprawę załatwi automat po ich stronie.
  Odpowiedz
(05.08.2018, 16:20)amb00 napisał(a): Zależy gdzie dzwoniłeś, jak domyślam się to na zwykłą infolinię. Zastosuj aktywację telefoniczną. Gdy wybierzesz tę opcję wraz ze swoim krajem, pojawi się numer telefonu, na który masz zadzwonić oraz pojawi się instrukcja postępowania. Nawet gdy nie odbierze konsultant, sprawę załatwi automat po ich stronie.

Dzięki serdecznie
  Odpowiedz