Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oto jeden z założycieli Chomikuj.pl
Dla osób, które chciałyby wiedzieć jak wygląda jeden z założycieli chomikuj.pl
przedstawiam poniżej zdjęcie, które zostalo zamieszczone w "Dziennik - Gazeta Prawna" nr 140 20-22 lipca w artykule pt. "Bracia założyciele chomikuj.pl".
Zainteresowanych zachęcam do lektury bowiem możemy poczytać o dość
istotnych faktach z życia portalu chomikuj.pl

Artykuł również można przeczytać pod podanym linkiem
http://forsal.pl/artykuly/634220,bracia_...e_chomikuj

[Obrazek: IMAG1445-1343233945.jpg]
  Odpowiedz
Artykuł można przeczytać tutaj: http://forsal.pl/artykuly/634220,bracia_...e_chomikuj
  Odpowiedz
(25.07.2012, 18:39)scarab napisał(a): Artykuł można przeczytać tutaj: http://forsal.pl/artykuly/634220,bracia_...e_chomikuj

Dzięki wielkie scarab.
Nie wiedziałem, że jest to w sieci.
Ale zdjęcia nie zamieszczono.
  Odpowiedz
Przeczytałem ten artykuł. Młodzi i utalentowani studenci, nawet bracia.
Nawet odpowiedzieli na moje pytanie z innego wątku kiedy powstał portal chomikuj
Cytat:W połowie 2006 roku studenci rejestrują domenę Chomikuj.pl i wkrótce uruchamiają pierwszą wersję serwisu.
Wszystko ładnie opisane, i to że nigdy nie było o nich głośno ..
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Cytat:Ciekawy art, zastanawiam się jaką ksywe ma jeden z braci :)

Ja tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku że jeden z nich miał ksywę ''chomik'' :-)
[Obrazek: Polsat_Film.jpg]
!!!!! Zapraszam. Wszystkie filmy są posegregowane !!!!!
  Odpowiedz
No proszę, i ujawniła się nam droga administracja.
Dochody dzięki chomikuj.pl mają kolosalne. Na facebooku są zdjęcia jego rodziny na Hawajach, ładnie ładnie :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Na facebooku są zdjęcia jego rodziny na Hawajach,
Co by nie było na facebooku to pozostaje im tylko pogratulować pomysłu i przedsiębiorczości. Jeśli są to Hawaje, to na nie zarobili. Jedni nigdy nie zarobią na takie wakacje, a inni robią to w kilka miesięcy (no, teraz to pewnie w kilka godzin ;) ). Gratuluję!

Baron dzięki za wątek i link do bardzo ciekawego artykułu. Myślę, że wielu zainteresowanych szukało takich informacji od dawna.

A to znalezisko z google:
[Obrazek: mt-1343252967.jpg]
  Odpowiedz
Bardzo dobry artykuł. Przy okazji czytania potwierdza się nasza sprawa z doszukiwaniem się początku załozenia portalu. Wiemy już że powstał w 2006 roku.

Wiemy też, że siedziba mieści się na Cyprze.

Wiemy jak zawistni są ludzie. Jak tylko komuś interes wypali i dobrze się kręci to pojawiają się tacy, których podobno właściciele okradli i teraz domagają się zwrotu.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
To, że mieści się na Cyprze wiadomo już od dawna. Jest tam inne prawo, dlatego ciężko jest władzom działać przeciwko chomikuj.
  Odpowiedz