PBF piłkarski
|
25.04.2015, 20:58
Witam, zacznę od tego, że w ogóle nie wiem jak gra się w pbf'y, kiedy wszedłem na jedno takie forum nie mogłem znaleźć instrukcji gry, ani nawet na innej stronie w internecie, pisząc "jak się gra w pbf" więc mam podobne pytanie do Was, jak się gra w pbf'y piłkarskie, bo głównie o to mi chodzi.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.04.2015, 21:05
Nie wiem jak to jest z piłkarskimi, i zaznaczę też że na żadnym takim forum nie działam.
Normalnie to wpisami kreujesz swoją postać. Dosłownie wszystko. Wszystko można robić. Więc tu pewnie jest ponownie. A czy jest sens? Dla mnie nie, chyba że masz alter ego I dużo czasu, słyszałem o ludziach uzależnionych od PBF'ów.
25.04.2015, 21:14
Jak tak to wygląda, to to raczej dla mnie sensu większego nie ma, wole się zając wartościowymi stronami, tj. ta.
Chciałbym się dowiedzieć jednak jak to jest z piłkarskim pbf'em, myślę, że ten pbf ma większy sens. Czekam więc na odpowiedź. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
25.04.2015, 21:23
Wszedłem na jednego....
Pewnie masz na myśli te, w których jesteś menadżerem. Wybierasz zawodników, budżet... Po prostu to piszesz. Jak by to jeszcze trochę było powiązane z normalną grą np. fifę online... Wątpię by ktoś stąd miał na takiej stronie konto, ale może się mylę.... PBF'y kojarzą mi się przede wszystkim z fanami mang i anime. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości