Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Personal blocklist na smartfona
Witam, poszukuję jakiejś aplikacji, która usunęła by mi śmieciowe strony internetowe typu onet, interia itd. Nie chcę oglądać syfu na tych stronach, więc nie chce ich widzieć w Google jak szukam czegoś konkretnego. Niektóre strony są dobrze wypozycjonowane, ale treści podchodzą pod spam,  propagandę, stronniczość, czy zwykłe chamstwo i spychają wyniki wartościowe na kolejne strony. Dodatek Personal Blocklist do Chrome uprzyjemnił przeszukiwanie sieci, ale nie wiem, czy istnieje podobna apka na Andka. Czy znacie coś?
  Odpowiedz