Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pierwsze wrażenie po "fecie"
Jak są postrzegani przez Was ludzie zażywający ten narkotyk? Macie coś przeciwko?
A może jakieś własne doświadczenia?
Aha, feta czyt. amfetamina.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Mam kumpla. Krótko mówiąc - poryty beret
  Odpowiedz
U mnie jest taki jeden w klasie... 11 zagrożeń z 14 przedmiotów Hehe ... kompletny imbecyl, który nie tylko pali ale i pewnie ćpa coś :D
  Odpowiedz
(13.12.2012, 23:37)Arkada napisał(a): U mnie jest taki jeden w klasie... 11 zagrożeń z 14 przedmiotów Hehe ... kompletny imbecyl, który nie tylko pali ale i pewnie ćpa coś :D

Właśnie takie gadanie mnie denerwuje.Nie wiesz.Nie brałeś.Nie pisz nic.

U mnie to za czasów dyskotek wzięło się "ripkę" czy dwie żeby się lepiej pobawić. Nie b ędę ukrywał ale miałem meetingi po 2-3tygodnie dzień w dzień . Na szczęście przestałem. A co do samego działania jest dobre jeśli chodzi o odczucia , czujesz się mocniejszy , lepszy , nie obchodzi Cię to co dzieje się wokół Ciebie.

A prawda taka jeśli już bierzesz a chcesz przestać to wystarczy mieć silną wolę i znajomych którzy pomogą psychicznie.

Podsumowując : jeśli masz silną wolę to spróbować możesz , ale jeśli psychikę masz cienką jak nitkę nie bierz bo skończysz na samym dnie.

Ja pierwszy raz brałem w szkole, bo co parę dni jaraliśmy zielone. Pewnego dnia ziomek powiedział zielonego nie ma jest białe . No i wziąłem. Całe warsztaty technicznie kręciłem ołówkiem który miał naklejki - barany które które liczyłem przez 8h zajęć Haha
  Odpowiedz
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Chciałbym także dodać że większość osób uważa takie osoby jak ja ćpunów , narkomanów . A tu jest błąd. Znam kilka osób które biorą a nie mają ani problemów ani nadmiaru kasy. Jedną z tych osób jest nauczycielka. Ale cóż ..
  Odpowiedz
Dla mnie człowiek słaby, który nie potrafi się bawić bez używek i dlatego się wspomaga. Bierze bo ulega naciskowi grupy, chce się odciąć od życia, ma problemy, bądź ulega własnej ciekawości kosztem zdrowia. Każdy kończy inaczej, ale zbyt wielu na dnie.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości