Filmik zgłoszeniowy:
Pierwszy odcinek Top Chef
Co o tym myślicie? Lubicie Piotrka? Jesteście za tym aby wygrał? Jakie macie zdanie na jego temat?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Piotrek Ogiński w Top Chef
|
Niedawno wielką aferę w sieci wywołał pozew Sokołowa, skierowany w kierunku Piotrka Ogińskiego, twórcy kanału YouTube - Kocham Gotować. Dziś, sprawa ucichła, jednak o naszym bohaterze nadal głośno. Tym razem w programie Top Chef, do którego udało mu się dostać.
Filmik zgłoszeniowy: Pierwszy odcinek Top Chef Co o tym myślicie? Lubicie Piotrka? Jesteście za tym aby wygrał? Jakie macie zdanie na jego temat? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.09.2013, 23:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.09.2013, 23:16 przez Zielona Blondynka.)
Moje zdanie jest takie, że on jest kucharzem - TOTALNYM amatorem. Nie przepadam za nim (głównie za wymiotowanie na wizji...). A film zgłoszeniowy jest stary . Stosunkowo stary. Dla mnie dwa miesiące to sporo I w TopChef też już widziałam - bo te filmy mają już przynajmniej miesiąc.
edit: nie kibicuję mu.
19.09.2013, 23:35
Ja go tam lubie
Niektóre filmiki ma naprawdę godne polecenia. Życzę mu jak najlepiej.
piszę poprawnie
16.10.2013, 22:12
Piter odpadł w dzisiejszym odcinku. Skończyła się jego przygoda w tym programie. Co jak co, ale nie spodziewałem się, że tak długo się utrzyma i tak dobrze sobie poradzi. Występ w programie na pewno dobrze mu zrobił. Zyskał doświadczenie, jeszcze większą popularność, no i niezapomniane wspomnienia. W Top Chef go już nie zobaczymy, ale z pewnością nie raz jeszcze usłyszymy jego - "Siemanko"
Szkoda, że go już nie zobaczymy. Teraz pewnie chowa się przed Gruzinami.
Kto oglądał, ten wie o co chodzi.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
17.10.2013, 16:29
Już top chefa nie oglądam, bo bez Piotrka będzie nudno, nie będzie odwalania, ogórków, żartów, ekspedientki krojącej kurczaka :-P. Ach, top chefowi to na dobre nie wyjdzie... Oglądalność drastycznie spadnie, ale to już ich problem.
Też śmiałem się wczoraj, że już nie będę dalej oglądał Top Chefa To był jedyny program, dla którego włączałem ostatnio telewizor. Teraz już nie ma komu kibicować, szkoda.
17.10.2013, 18:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.10.2013, 18:09 przez Swordancer.)
Ja tam jakoś tego Piotrka nie trawię. Wymiotowanie do zlewu mu się zdarza i nie tylko. Nie posiada też profesjonalnego sposobu wypowiedzi, więc nie trafi do każdego. Nie trafił do mnie i nie trawię go jak on nie trawi tego co trafia do jego zlewu. Dziękuję.
17.10.2013, 18:10
Gość jest specyficzny, to jego "siemanko" i pedalski styl naprawdę może odrzucać, ale stara się i tworzy ciekawe filmiki. Osobiście nie nie tyle sam się nim interesowałem, co mój brat, który wiecznie przynosił mi z nim filmiki, aby robić mu potrawy prezentowane przez Piotrka. Chyba wtedy się zaraziłem
17.10.2013, 18:37
Polubiłem tego gościa, zawsze uśmiechnięty, doświadczony amator, który wie co i jak ale i tak na zero wychodzi, myślę że za jakiś czas może być z niego dość dobry kucharz i wkrótce zrobi te pierogi jak należy.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|