Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pliki chronione prawem autorskim
Witam! Dziś dostałem wiadomość od administracji, że właściciel, bądź dystrybutor materiałów zgłosił mojego chomika itp itd... Pliki mimo że były pod kłódką, zostały usunięte. Mam rozumieć, że mogę stracić większość uploadu nawet zamkniętego pod kluczem bo ktoś zgłosi administracji, że mam taki i taki plik u siebie? Paranoja
  Odpowiedz
hehe jeśli osoba miała hasło.... lub ty napisałeś hasło w nawiasie albo gdzieś to bez problemu mogą ci zablokować cześć lub całość plików...
  Odpowiedz
Hasła nie zamieściłem nigdzie, ewentualnie na prośbę PW
  Odpowiedz
To standardowa wiadomość administracji. Na prośbę autora twój plik został zablokowany lub usunięty.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Czyli kłódka na dobrą sprawę daje cokolwiek więcej, prócz uniemożliwienia pobierania materiałów innym chomikom? Myślałem, że jeśli pliki są pod kluczem, to jednak nikt mi się do tego nie przyczepi...
  Odpowiedz
Jeśli hasło jest dostępnie publicznie to się przyczepią, ale jeśli jest znane tylko tobie to nie. Mam wiele takich plików pod kluczem jako kopie a te same pliki dostępne publicznie już dawno mi zablokowali.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Czyli mówiąc wprost, ktoś życzliwy, komu podałem hasło do folderu, zrobił mi koło...

Dzięki za info ;)
  Odpowiedz