Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pliki innych chomików
Dziś wszedłem na swojego chomika przesuwam patrzę i zobaczyłem że pojawiło się coś takiego jak Pliki innych chomików. Nie wiem czy to było ale dopiero dziś to zauważyłem. Znajduje się to miedzy końcem folderu a chomikowymi rozmowami.

Tu: [Obrazek: Bez_nazwy-1352711125.jpg]

Do czego tu służy?

Nie wydaje mi się też bym tego nie zauważył wcześniej bo wczoraj na pewno tego nie było u mnie :)
  Odpowiedz
to jakaś nowość bo jest od godziny ,ale jeszcze nie próbowałam tej opcji:D
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
A jak w ogóle to wypróbować ? nigdzie się nie ta tego włączyć chyba. Może jeszcze nie jest skończone do końca i nie działa :) ciekawe tak w ogóle do czego to będzie służyć.
  Odpowiedz
no nie działa, myślę że np.będziesz chciał zachomikować mój film to tam będzie się wyświetlał;)
  Odpowiedz
Może i tak zobaczymy. Jak już opublikowali to pewnie do wieczora odpalą całkowicie lub jutro.
  Odpowiedz
mam taką nadzieje sam jestem ciekawa :)
  Odpowiedz
Kolejna nowa funkcja na portalu.
Ciekawe do czego będzie służyć....
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
A ja tego nie mam :(
  Odpowiedz
U mnie też nie pokazuje się to. Może to jest jeszcze nie skończone i przez przypadek udostępnili i zaraz wyłączyli?
  Odpowiedz
(12.11.2012, 17:09)adi211 napisał(a): U mnie też nie pokazuje się to. Może to jest jeszcze nie skończone i przez przypadek udostępnili i zaraz wyłączyli?

U mnie nadal się pokazuje więc to raczej nie możliwe że u Ciebie tego nie ma :P

Ps: Napisałam do administracji chomikuj.pl e-maila o jakie kolwiek informacje na temat nowej opcji
  Odpowiedz