Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poddaję Waszej ocenie
Jeszcze nie mam sygnaturki . Niedawno przekroczyłem limit 50 postów , więc postanowiłem sobie coś naszykować :

[Obrazek: moja_sygn0-1346867511.png]

No i jeszcze reklama :

[Obrazek: typowa_reklama_2-1346868212.png]

Jak oceniacie moje wypociny ? Może doradzicie co zmienić , poprawić . Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi Rumiany

Na ciemnym stylu jest źle widoczna , była robiona na jasne tło chomikuj ;)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Reklama jest świetna. Widziałam ją w chomikowych rozmowach i mimowolnie się uśmiechnęłam. :) Pomysł super.
  Odpowiedz
Reklama jest dobra a nawet bardzo dobra :) a sygnatura też jest dobra . Wszystko odpowiednio dobrane :)
  Odpowiedz
Sygnaturka bardzo fajna mi się podoba :)

Pomysł na reklamę wręcz zaj*****y. Wykonanie też :D
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
sygnaturka na 6+ :D bardzo fajna
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Nie no, reklama jest świetna, bardzo pomysłowa i oryginalna. Oszczędna w formie, rozbrajająca w treści. ;)
Sygnatura też mi się podoba, tylko głowa orzełka trochę dziwnie wygląda - jest chyba rozciągnięta...?
  Odpowiedz
Reklama mnie zainteresowała. Naprawdę, jest taka niezwykła. Nie jest jakaś efektowna, ale nie powiem, w oczy się rzuca :) . Co do sygnaturki, to również jest fajna. Jak dla mnie powinieneś należeć do grupy GrafArt, tutaj na naszym forum. ;)
  Odpowiedz
(05.09.2012, 22:04)MissFuneral napisał(a): ... , tylko głowa orzełka trochę dziwnie wygląda - jest chyba rozciągnięta...?
Tak . Trochę rozciągnąłem . Inaczej napis wchodził na dziób , albo zostawało zbyt dużo miejsca z lewej strony .

Dziękuję za Wasze dotychczasowe wypowiedzi i przedstawiam poniżej mój kolejny pomysł na reklamę

[Obrazek: reklama_sowy__-1347059556.jpg]

Po zobaczeniu czegoś takiego macie ochotę sprawdzić jaki jest chomik , czy raczej pomyślicie "fajne koty" ?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
na pewno jest inna, ja osobiście od razu wpadłam na twoją stronkę:D
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Zobaczyłam ją dzisiaj na swoim chomiku i od razu zwróciłam uwagę. Przede wszystkim przyciągnęło mnie logo Odjechanych, potem było "fajne koty". :P Ale tak poważnie, to bardzo podobają mi się Twoje reklamy, bo są pomysłowe i niebanalne. Wzbudzają ciekawość i na pewno zachęcają do zajrzenia na chomika. :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości