Diablo09 napisał(a):Ale z pomocą ankiety będzie wiadomo na jakie konto warto się włamać.
To ja ci powiem bez ankiety:
azazelangel2000
MOTYL1964_
Prawie każdy o tym wie, tylko dlaczego nie mają włamu na konto ?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Podejrzana Ankieta - twoje konto Chomikuj
|
03.07.2012, 23:55
Diablo09 napisał(a):Ale z pomocą ankiety będzie wiadomo na jakie konto warto się włamać. To ja ci powiem bez ankiety: azazelangel2000 MOTYL1964_ Prawie każdy o tym wie, tylko dlaczego nie mają włamu na konto ? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.07.2012, 23:58
saturas napisał(a):To ja ci powiem bez ankiety:Tak ale właściciel ankiety woli mieć dokładniejsze dane. Na razie nie spekulujmy tylko zobaczymy jak się sytuacja rozwinie
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
04.07.2012, 00:23
W sumie względna kwestia, ponieważ mogę nie podawać mojej nazwy chomika.
Wątpię żeby był jakiś automat, który kasuje fałszywe nazwy. Najprostsze rozwiązanie - nie podawać prawdziwej nazwy . : ) Uważam, że każdy użytkownik znający netykietę powinien wiedzieć, że nie ma przymusu podawania prawdziwych danych na stronach, które tego nie wymagają. Tyle ode mnie .
04.07.2012, 14:48
Proponuję unikanie ankiet
04.07.2012, 16:35
Ale co to znaczy warto się włamać? Ci, którzy na chomiku przyzwoicie zarabiają głupi i nie podadzą haseł a ci, którzy nie zarabiają są niewarci włamania. Chyba, że mówisz o zdobyciu jakoś bazy danych i łamaniu hashy haseł - ale wtedy też nie potrzebujesz ankiety, włamiesz się do 10 najbardziej znanych i tyle. Nie sądzę, żeby gość używał tego do robienia listy potencjalnych ofiar.
06.07.2012, 10:32
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu proszę o zamknięcie wątku
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |