Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Podejrzana Ankieta - twoje konto Chomikuj
Diablo09 napisał(a):Ale z pomocą ankiety będzie wiadomo na jakie konto warto się włamać.

To ja ci powiem bez ankiety:
azazelangel2000
MOTYL1964_

Prawie każdy o tym wie, tylko dlaczego nie mają włamu na konto ?
saturas napisał(a):To ja ci powiem bez ankiety:
azazelangel2000
MOTYL1964_
Tak ale właściciel ankiety woli mieć dokładniejsze dane.

Na razie nie spekulujmy tylko zobaczymy jak się sytuacja rozwinie :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
W sumie względna kwestia, ponieważ mogę nie podawać mojej nazwy chomika.
Wątpię żeby był jakiś automat, który kasuje fałszywe nazwy.
Najprostsze rozwiązanie - nie podawać prawdziwej nazwy . : )
Uważam, że każdy użytkownik znający netykietę powinien wiedzieć, że nie ma przymusu podawania prawdziwych danych na stronach, które tego nie wymagają. Tyle ode mnie . :)
Wink 
Proponuję unikanie ankiet ;)
Ale co to znaczy warto się włamać? Ci, którzy na chomiku przyzwoicie zarabiają głupi i nie podadzą haseł a ci, którzy nie zarabiają są niewarci włamania. Chyba, że mówisz o zdobyciu jakoś bazy danych i łamaniu hashy haseł - ale wtedy też nie potrzebujesz ankiety, włamiesz się do 10 najbardziej znanych i tyle. Nie sądzę, żeby gość używał tego do robienia listy potencjalnych ofiar. :D
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu proszę o zamknięcie wątku :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam