Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Podsumowania pracy ekipy 2012
Zbliża się koniec roku, w związku z tym postanowiliśmy przeprowadzić sondaż dotyczący:
Podsumowania pracy ekipy 2012.
Jak oceniacie nasze działania, kontakt, fachową pomoc i rzetelną pracę?
Chętnie poznamy Wasze zdanie w tej kwestii.
Chcielibyśmy przeprowadzić głosowanie, w którym to Wy wybierzecie członka ekipy, który Waszym zdaniem najsumienniej wykonywał swoje obowiązki.
[Obrazek: ocen_nas-1353710682.jpg]

Prosimy o rzetelną i ogólną ocenę w kategoriach:
  • kultura osobista
  • pomoc niesiona użytkownikom
  • zakładanie ciekawych tematów
  • czynności związane z moderowaniem
  • kontakt z użytkownikami

Kandydatów każdy z Was pewnie zna, ale dla przypomnienia:
Do głosowania mogą przystąpić użytkownicy:
  • Posiadający przynajmniej miesięczny staż na forum.
  • Dodatni wskaźnik reputacji.
  • Nie posiadający więcej niż 20% ostrzeżenia.
  • Posiadający na swoim koncie przynajmniej 30 postów.

Zapraszamy serdecznie do głosowania!
Czas trwania eventu to dwa tygodnie, począwszy od zamieszczenia wątku!
Have fun!
  Odpowiedz
Ojej Hans trudne zadanie stawiasz przed nami. Z doświadczenia wiem, że praca moderatorów, administratorów i suportu graficznego jest jak góra lodowa płynąca po oceanie, na wierzchu maleństwo - pod powierzchnią wody - nieskończony ogrom. Nie chciał bym nikogo skrzywdzić swoim głosem, więc go nie oddam. Powiem tylko, że wysoko cenię sobie Waszą pracę, oczywiście mógłbym personalnie wymienić osoby udzielające się w dyskusjach - kogoś z kim się często rozmawia - łatwiej oceniać, ale absolutnie nie jest to obiektywne. Jedyne co mogę z czystym sumieniem to pogratulować Wam atmosfery którą współtworzycie - wydaje mi się bardzo sprawnie.
  Odpowiedz
Admin jak admin wiadomo, że najwięcej robi dla forum.

Jednak ja wybieram Hans'a, ma dużo fajnych pomysłów, zawsze można na niego liczyć, jest to osoba naprawdę sympatyczna i pomocna :D

*Moja wypowiedź nie ma na celu nikogo obrazić, to jest tylko takie moje skromne zdanie...
  Odpowiedz
WazzUp napisał(a):admin wiadomo, że najwięcej robi dla forum.
Oj tu się mylisz. To zależy od przyjętych kryteriów.
W mojej ocenie najwięcej robi ten co pomaga innym, zakłada nowe wątki, nie pozostaje obojętny na działania, eventy i inne sprawy forum. Ja również ma swój typ, ale nie mogę tu nikogo oceniać z racji tego, że sam jestem wymieniony w tej ankiecie.

Generalnie nie bójcie się oceniać. Ten wątek nie ma służyć głaskaniu nas po głowie i popadaniu samozachwyt, tylko rzeczowym ocenom w Waszym odczuciu. Bardzo ważne jest to, aby Wasza ocena była szczera. Tylko w ten sposób możemy poprawić swoje działania, stać się lepszymi niż jesteśmy. Każdy popełnia błędy, my również i Hans chciał się dowiedzieć co możemy zmienić w swoich działaniach, aby poprawić funkcjonowanie każdego z nas.
Do dzieła!
  Odpowiedz
W pełni zgadzam się ze sąsiadem(WazzUp).Hans najwięcej wykonywał pracę od pozostałych,i dla mnie jest bogiem:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Natomiast moim faworytem będzie Szymon ;) Dzięki jego wkładowi powstał odjechany chat, który został niestety obalony. Pewnie jako zwykły user wielu rzeczy nie wiem ale wiem, że w to forum zainwestował siebie całym sercem.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Dla mnie faworytem jest MissFuneral .Włożyła dużo pracy w estetykę forum pod względem poprawnej polszczyzny.
  Odpowiedz
No wiadomo, że MissFuneral i Vilandra. Dziewczyny na tym forum robią najlepszą robotę. Bez nich chłopaki byście zginęli i tyle. Co prawda jedna z pań mogłaby mniej wycinać moich wątków, ale wierzę, że robi to w dobrej wierze:P
  Odpowiedz
admin napisał(a):Generalnie nie bójcie się oceniać. Ten wątek nie ma służyć głaskaniu nas po głowie i popadaniu samozachwyt, tylko rzeczowym ocenom w Waszym odczuciu.

No dobra przekonałeś mnie - pierwsze 13 osób z Waszej listy, rzeczywiście się udziela i robi dobrą robotę, pozostałe to tak trochę miernie ;)
  Odpowiedz
Prosiłbym bardzo o wypowiedzi stałych userów, gdyż na Waszej opinii najbardziej nam zależy.
Potrzebujemy jeszcze opinii od 7-10 osób (przynajmniej).

C'mon!!!
  Odpowiedz