Niestety nadal nie umiem robić tła fajnego....
Jak by co mam nadal plik "PSD" to ktoś z graf art może to przerobić
edit
A i nauczyłem się robić napisy z obrazków weeeee
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
"Pojedynki" grafików!
|
Dobra po wyczerpującej pracy zrobiłem ;D
Niestety nadal nie umiem robić tła fajnego.... Jak by co mam nadal plik "PSD" to ktoś z graf art może to przerobić edit A i nauczyłem się robić napisy z obrazków weeeee Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.11.2012, 18:51
NO dobra i ja się zapisuje co mi tam
jakieś zadanie do wykonania czy coś ? Życie nie ma ścieżek na skróty.
21.11.2012, 19:34
enrique97 - mam smutną wiadomość, ale admin dziś napisał że banner na reklamę do forum ma mieć wymiary 160x600
21.11.2012, 19:53
Jako, że wszystko jest w przygotowaniu, zaproponowałem pierwsze starcie już w tą sobotę lub ewentualnie kolejną. Zapisy trwają do piątku, a banner potrzebny jest na wczoraj Jak ma ktoś czas lub chce pomóc to nich zaproponuję jakiś baner który miałby zareklamować konkurs
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
21.11.2012, 20:10
Rafale małą gafę zrobiłeś bo październik już był
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
21.11.2012, 20:14
a co ze mna ?
Jutro jeszcze coś moge wykonać ale chce wiedzieć czy moja w jakiejś kwestji może być Życie nie ma ścieżek na skróty.
21.11.2012, 20:14
Diablo ja dziś lub jutro oddam swoją prace
Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
21.11.2012, 20:15
|