Jaka by była ??
"Pojedynki" grafików!
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.11.2012, 22:08
W pierwszym wątku pisze. Coś związane z odjechanymi
Nie uważacie że 12h to za mało?!
(19.11.2012, 22:00)Davvid napisał(a): - głosujemy za pomocą przycisku "podziękuj" przy pracy. Na forum dostępne są ankiety, wygodniejsza i bardziej czytelna. PS. Fajnie by było dodać jakiś zegarek odliczający czas, do końca wykonania projektu, lecz jest to niewykonalne z przyczyn technicznych. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Cytat: Mógł bym się zgodzić z tym Sebastian napisał(a):Fajnie by było dodać jakiś zegarek odliczający czas, do końca wykonania projektu,Do postu skryptu odliczającego czas nie wstawi się ale jak by ładnie admina poprosić to możne na górę forum by wstawił takie coś wraz z banerkiem A co z pomysłem Rafała aby dodać kategorie
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
19.11.2012, 22:14
Mamy czas do piątku, do tego czasu wszystko dopracujemy
12h to według mnie wystarczający czas.. I żeby nie było, każda para dostanie inną pracę do zrobienia
Też się zgadzam z erą9889.
Jakie rozmiary ma mieć baner ?
19.11.2012, 22:18
(19.11.2012, 22:14)Davvid napisał(a): Mamy czas do piątku, do tego czasu wszystko dopracujemy12h dla członka z grafart to dużo ale dla takiego co nie jest dobry w tym to bezie kłopot... Dużo osób też pewnie jeszcze chodzi do szkoły i pewnie w tygodniu będą mieć jakieś sprawdziany czy coś i nie będą mieli czasy na grafike |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 27 gości