Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Polska Straż miejska?

Co mamy do powiedzenia w tej sprawie ?!
  Odpowiedz
Nie wiem o co chodzi w tym filmie...
  Odpowiedz
Sebastian napisał(a):Nie wiem o co chodzi w tym filmie...

O to chodzi że pan strażnik miejski śpi na ulicy w samochodzie być może na służbie ;)
  Odpowiedz
No przecież każdemu może się zdarzyć przysnąć :) Tym bardziej, że strażnicy zwykle nie są w pojedynkę tylko w parach strażnicy chodzą, więc będąc w parze z kolegą według mnie miał prawo sobie przysnąć:) oczywiście w granicach ludzkiego rozsądku.
  Odpowiedz
Też mi się wydaje że aby oceniać trzeba by uwzględnić to jak wyglądała sytuacja w danym momencie;) a tak to tylko koleś sobie zrobił jaja;)
  Odpowiedz
Sebastian napisał(a):No przecież każdemu może się zdarzyć przysnąć...

No pewnie chyba żeście oszaleli , nie dość że nasz Polski rząd śpi to jeszcze do tego uśpijmy Policje ( jeżeli już nie śpi ) =] i będzie gicio. Ten koleś po prostu psuje wizerunek polskim strażnikom robiąc sobie nawet jaja z tego.
Ale nie ma co się dziwić. Jaki kraj ,tacy ludzi i obyczaje a o poglądach nie wspomnę.
  Odpowiedz
Strażnik też człowiek, ale jak to trafi do przełożonych, podejrzewam, że to będzie zwolniony człowiek.
Na pewno był na służbie skoro spał w samochodzie straży miejskiej.
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
To tak ja bym spał w pracy, przecież za coś biorę pieniądze i odpowiedzialność. Żenada w każdym calu oczywiście że ten film powinien trafić do przełożonego.
  Odpowiedz
Niezależnie od tego czy film był nakręcony dla żartu czy też nie to takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Niestety ale opinia naszego społeczeństwa na temat Straży Miejskiej czy Policji nie jest najlepsza, a takie incydenty ją tylko dodatkową psują. Jak dla mnie głupi wybryk młodego strażnika, który nigdy nie powinien mieć miejsca.
  Odpowiedz