Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pomysł na kanał YT
Cześć, chciałbym założyć kanał na Youtube tylko jeszcze nie wiem na jaki temat. Nie ukrywam że chciałbym coś zarobić.
Kanał musiałby być jakiś unikalny, ciekawy. Sami wiecie o co chodzi, tak więc czekam na propozycje :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Jak umierz to wrzucaj filmiki typu School 13 lub coś tego typu.
  Odpowiedz
Możesz trochę dokładniej wytłumaczyć ?
  Odpowiedz
Ja proponuje zrobić let's Play jakieś gry (najlepiej minecraft)... Ludzi oglądają filmy z kilku powodów:
- żeby się pośmiać,
- by czegoś się nauczyć,
- zobaczyć coś niezwykłego

Jak połączysz wszystkie te części i będziesz oryginalny osiągniesz sukces. Obejrzyj cobie kanał JJayJockera i jego filmiki o minecraft.
  Odpowiedz
Minecraft odpada, pełno tego na YT więc wiesz :)
  Odpowiedz
Chodziło mi o filmiki animowane, takie kreskówki. Myślę że można na tym zarobić.
  Odpowiedz
(23.12.2012, 00:51)dimix napisał(a): Minecraft odpada, pełno tego na YT więc wiesz :)

Duża konkurencja ale to idealna gra... Możesz tam zrobić wszystko i jest bardzo popularna.
Ja ci mowie będziesz oryginalny to będziesz miał tyle wyświetleń do jjoker
  Odpowiedz
Możesz też prowadzić kanał sportowy, typu WWE, Piłka nożna itd. W piłce nożnej mógłbyś sam składać jakieś ciekawe filmiki, a WWE musiałbyś nagrywać z extreme sports. Duża oglądalność, jak już się wybijesz ;)

Odpowiedz
A ja mam pomysł na może filmiki z Angry Birds na Pc ? Jak to widzicie ?

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Może coś takiego "Let's play" - to mi przyszło do głowy
  Odpowiedz