Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Paweł, tak po prostu zadałeś pytanie by coś się działo na forum, czy masz chęć forum założyć?
Myślę że jeszcze fora o jeszcze węższej tematyce mogą mieć sens. Ukierunkowaną na jedną grę komputerową czy jeden serial, który leci właśnie w telewizji. Tylko że ich życie będzie zazwyczaj krótkie, ale za to bardzo aktywne.
Ja czekam na forum dla przeciwników danej partii, bądź całego rządu. Wyobrażacie sobie zainteresowanie? Miliony zarejestrowanych ludzi narzekający na danych ludzi, bądź całe ugrupowania. Każda strona miałaby swój dział + działy do narzekania na drogi, szpitale czy inne rzeczy. Narzekajmy.org (wolna domena!) "Twoje centrum odreagowania złego dnia".
Niekończące się kłótnie, zamiast spotkań forumowiczów - ustawki z nagrodami. Czekam, może ktoś w końcu wpadnie na ten pomysł, bądź wpadł ale jeszcze o tym nie wiem.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
12.03.2017, 03:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2017, 03:31 przez Swordancer.)
B0hazard, z pewnością popularność takiego forum w Polsce i poziom jego degradacji przekroczyłby wszelkie normy społeczne i zostałoby zbanowane przez Rząd. Ciekawym jest, że domena cebula.pl jest na sprzedaż, już widzę podpis pod logo forum...
12.03.2017, 12:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.03.2017, 12:36 przez Swordancer.)
Robotox, czysty przykład cebulactwa, chociaż trudno odróżnić ten komentarz od pisanego dla beki.
Nawiązując po części do tematu, wiecie dlaczego Wykop stał się taki popularny? Ponieważ dla niektórych jest to forum, a wykopuje się informacje z bardziej lub mniej wartościowych źródeł i nie trzeba ich pisać, a za popularnością wykopu stoi świadome wykorzystanie ludzkiego lenistwa na korzyść serwisu i nie żebym leni potępiał, sam jestem jednym z nich, chociaż akurat z wykopów, czy innych reedit'ów nie korzystam.
Ludzie też przyjęli do świadomości, zapewne nie do końca świadomie, ;D że w komentarzach można bluzgać do woli, a wykop to komentarze. Nie to co mechanizm jak u nas, gdzie moderacja stoi na poziomie. Wszędzie gdzie się komentuje ludzie pozwalają sobie na zbyt wiele. Wolność wolnością, ale nie każdy lubi obracać się w syfie.