Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Portfolio danielo117o
Witam po długi czasie nieobecności :)
Przepraszam, że zakładam drugi wątek na ten temat, ale prosiłem o usunięcie poprzedniego mojego wątku związanego z galerią prac, ale nie została usunięta.

Chciałbym wam pokazać moich kilka prac które zostały wykonane jakieś pół roku temu:)

Banner (sprzedaż okien)
[Obrazek: banner_2_-1393707829.png]

Banner (gra zombie na iPod'a oraz iPhona)
[Obrazek: Bez_nazwy_4-1367698873.png]

Bannery wyboru gry (bannery miały znaleźć się na jednym ekranie)
[Obrazek: iPhone-1367868313.png]
[Obrazek: iPod-1367868313.png]

Wizytówki
[Obrazek: WIZYTOWKA-1387056116.png]

[Obrazek: WIZYTOWKA1-1387056116.png]

Wiem, że prace nie są na wysokim poziomie, ale chciałbym dowiedzieć się od was co o nich sądzicie:)
  Odpowiedz
Popracuj głównie nad typografią choć bannery z zombie wpadają w oko ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Z typografią, mam ogromny problem, niestety :/

Kolejna praca, layout sklepu komputerowego
[Obrazek: Sklep-kom_erphqwe.png]
  Odpowiedz
Nie ma już GRAFIKÓW na tym forum :P

Mam już kolejny layout :)
[Obrazek: poprawion_erhpapr.jpg]

I ostatnia moja praca.
Layout strony BMW
[Obrazek: 960grid12_erhpara.jpg]
  Odpowiedz
Kozackie te layouty! Zastanawia mnie tylko dlaczego bannery od nich tak odstają poziomem :P

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ach Nicolas:) Znasz się na Grafice, może byś coś wiecej napisał, na pewno jest do czego się doczepić, do czegoś co można poprawić itp :)

Bannery były robione jakieś pół roku temu, layouty dosyć niedawno, może dlatego :).
  Odpowiedz
Te 2 layouty już chyba gdzieś widziałem w jakimś portfolio ale mogę się mylić.
Obawy Nicholasa są jak najbardziej na miejscu, mnie również nasunęło się identyczne pytanie a po chwili zacząłem się zastanawiać czy już gdzieś takich layoutów nie widziałem.
Jeśli rzeczywiście te layouty są Twoją pracą to zastanawiam się dlaczego pokazujesz je tylko na tym forum.
  Odpowiedz
Layouty są moją pracą jedynie, tylko moją, i chciałem usłyszeć waszą opinie, na pewno gdyby nie były moje, to na pewno nie wstawiałbym ich do opinii, layouty są na moim portfolio, chodź brak tego ostatniego oraz pokazałem je na innym forum, gdzie może zagladasz dlatego je widziałeś :)
  Odpowiedz
Layoutów się nie czepiam bo stoją na wysokim poziomie. Cóż więcej mogę doradzić... staraj się omijać płaskorzeźby jeśli chodzi o bannery i do poprawy głównie typografia.

Dla przykładu... można było to zrobić tak, prawda? ;)

[Obrazek: audi-1394039484.png]

Odpowiedz
Mogłoby:), teraz jak po patrze na swoją wizytówkę, to płaskorzeźba strasznie psuje efekt w tekście, Cóż jak tak lubie efekty tekstu, że wyglada to strasznie :)

Cóż, człowiek uczy się na błędach, może z biegiem czasu będe robił lepsze, pracuje nad typografią, bo ta strasznie psuje mi projekty, ale ciężko się tego nauczyć to trzeba mieć wyczucie:)

Będę na bieżąco wrzucał tutaj jakieś świeżę projekty, mam nadzieję, że typografię poprawię i nie tylko:)
  Odpowiedz