a z drugiej layouty stron które wyglądają bardzo, bardzo profesjonalnie i są gotowe do pocięcia,
kodowania a następnie sprzedaży potencjalnemu zainteresowanemu. Jeśli prace są faktycznie Twoje
(mówię tu o layoutach) to naprawdę respekt.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Portfolio danielo117o
|
Twoje prace są kompletnie odmienne, z jednej strony banery i wizytówki które są bardzo przeciętne
a z drugiej layouty stron które wyglądają bardzo, bardzo profesjonalnie i są gotowe do pocięcia, kodowania a następnie sprzedaży potencjalnemu zainteresowanemu. Jeśli prace są faktycznie Twoje (mówię tu o layoutach) to naprawdę respekt. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.05.2014, 21:41
Layouty najpierw były przemyślane, rozrysowane na kartce i wykonane dużo później niż wizytówki, które były pracami wykonanymi na szybko w porównaniu do projektów stron nad którymi spędziłem trochę czasu i próbowałem skupić się na każdym szczególe.
A skoro nie dowierzacie, że to moje pracę, to cieszę się, gdyż znaczy to, że zrobiłem postęp
08.05.2014, 02:23
Wszystko zależy od wyobraźni i chęci zrobienia czegoś co wydaje się nadwymiar bardzo ciężkie. Przykładem jest moja ostatnia praca nad, którą główkowałem kilka dobrych dni, a robiłem ją niecałe 30 min.
+ Za nowe umiejętności + Za zaje*ste layouty Nic nie pozostaje innego jak pogratulować no i życzyć dalszych takich prac Życie nie ma ścieżek na skróty.
|