Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy zakup konta shell za punkty jest opłacalny ?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak - można na tym zarobić
44.44%
4 44.44%
Nie opłaca się
11.11%
1 11.11%
Myślę że trzeba się sporo napracować żeby odrobić koszty
33.33%
3 33.33%
Co to shell ?
11.11%
1 11.11%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Poszukuję Serwer do uploadu
Jeśli wiecie kto wynajmuje serwery shell do uploadu plików proszę o namiary. Intersuje mnie tylko i wyłącznie zakup za chomikowe punkty.

Odpadają oferty powyżej 1mln punktów - ma być najtaniej.

Pozdrawiam Assassin-X :diabel
Ja ci polecę pandabox.pl
Pandabox to najwieksze scierwo wsród shelli, Admini usuwaja twoje pliki, czesto sie resetuje serwer zwlaszcza przy pobieraniu i uploadzie, praktycznie zerowy kontakt z Adminami w przypadku jakiejkolwiek pomocy technicznej. NP mialem tak ze mi JD padl na shellu u Pandabox napisalem do Adminów z prosba o rozwiazanie problemu. Jaki byl Efekt tego meila?? Otóz olali mnie ttalnie, nie rozwiazali problemu i co lepsze nawet nie raczyli odebrac meila gdyz zalaczylem opcje w outlooku "Wyslij potwierdzenie przeczytania"
Słyszałem że na ishell.pl są dobre serwery ;)

Wysyłane z mojego LG-GT540 za pomocą Tapatalk 2

Słyszałem że na ishell.pl są dobre serwery ;)

Wysyłane z mojego LG-GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Tylko że ja chciałem za chomikowe punkty ;)
U chomika tonyviroos ponoć są bardzo dobre lecz za tydzień chyba 700 tyś kosztuje ;) Napisz i sie spytaj :P
Heh to za drogo trochę. Jeśli mamy liczyć że 1mln pkt to 100zł to za 400zł mogę sobie wziąć łącze 1gb w domu ;)
Za punkty to tylko u pandabox i u shellservers też coś około 800 tys punktów ale dobre serwery ma shellservers . A z kasę to u ishell.pl są bardzo dobre.

Masz tu shellservers ofertę: Kliknij Tutaj

A tutaj możesz kupić szybko i więcej ofert: Kliknij Tutaj
Właśnie napisałem do właściciela shell servers ale nie ma odzewu . Nie znasz jeszcze kogoś ?
Pandabox nie jest dostępny na GG :)
Pisz nawet jak niedostępny, może jest niewidoczny :D