Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Shell
Witam Poszukuję dobrego shella an któym znajdę :
- Upload i download 10mb/sec (na chomikuj tez)
-Programy (Winrar,Jd,ChomikBox v2, gFTP)
-Konta Premium wpisane w Jd
-Łaczenie sie przez VNC oraz FTP
-Nieograniczone Wysyłanie
-Pojemnosć na dysku ~~30gb
-Najnowszy Python

Moja Cena za miesiąc uzytkowania 30zł
Dziekuje :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
- Upload i download 10mb/sec (na chomikuj tez) - na chomikuj mało realne (chyba że box 2 i kilkanaście plików na razy wysyłane)
-Programy (Winrar,Jd,ChomikBox v2, gFTP) - są wszystkie
-Konta Premium wpisane w Jd - wupload, filesonic, fileserve
-Łaczenie sie przez VNC oraz FTP - jest
-Nieograniczone Wysyłanie - jest
-Pojemnosć na dysku ~~30gb - od 30 do 250 GB
-Najnowszy Python - jest

Tutaj filmik wyjaśniający czemu 10MB/s jest mało realne na chomika przez przeglądarkę

Moja Cena za miesiąc uzytkowania 30zł - niestety przy tych wymaganiach 50 zł

Pełna oferta dostępna od jutra pod adresem http://www.tanieserweryvps.pl/

- Upload i download 10mb/sec (na chomikuj tez) - tak (byle by było z 5mb/sek) na chomikuj
-Programy (Winrar,Jd,ChomikBox v2, gFTP) - tak
-Konta Premium wpisane w Jd - nie
-Łaczenie sie przez VNC oraz FTP - tak
-Nieograniczone Wysyłanie - tak
-Pojemnosć na dysku ~~30gb - ok 50gb
-Najnowszy Python - nie potrzebny

Za chomikowe pkt na krótki czas 2 dni powiedzmy

Takiego ja szukam
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Ludzie zrozumcie że upload na chomikuj dla jednego pliku nie będzie większy niż 700kb/s (chyba że traficie na nieblokowaną sesję).
W tej chwili nie ma możliwości wysyłania pojedynczego pliku z większą prędkością bo chomikuj blokuje upload.
tony chodzi mi żeby łączna prędkość wysyłania plików ( z kilku zakładek ) była ok.5 mb (czyli z 9 zakładek)
to co tony pokazał na filmiku to już jak ja to nazywam "zużyty port" ponieważ takie porty co wysyłają po 5-10mb działają do godziny(ponieważ chomikuj je blokuje) ; p

jedyna metoda to po prostu szukać tych portów :D
---
To nie są porty tylko sesje, więcej czasu stracisz na szukanie działającej niż gdybyś wysyłał normalnie przez boxa np. 20 plików jednocześnie
W sumie też racja. Ale czasem idzie trafić (przypadkiem) jak otworzysz np 40 zakładek z wysyłaniem plików każdy na innej sesji, to możesz trafić na taką sesję która(jak mi kiedyś) chodziła tydzień :)
---
Prawdopodobieństwo takiego trafienia jest połowę wyższe niż prawdopodobieństwo że wygrasz szóstkę w totka, i tu i tu ludzie próbują :D
Ja przy 100 sesjach nie trafiłem a szedłem od 1950 do 2050 później nie bawiłem się w zmienianie sesji