Szukam osoby która ogarnia schemat tworzenia strony w joomla.
Kto umiałby mi pomóc niech wpisze się pod spodem powiem o co chodzi
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Poszukuję osoby umiejącej posługiwać się typem strony joomla.
|
23.02.2014, 20:30
Tak jak w temacie.
Szukam osoby która ogarnia schemat tworzenia strony w joomla. Kto umiałby mi pomóc niech wpisze się pod spodem powiem o co chodzi Życie nie ma ścieżek na skróty.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
24.02.2014, 16:11
No dobra.
Chodzi o stworzenie menu. Ja całkowicie nie wiem o co chodzi nie wiem nic. Ściągnąłem styl odpowiedni do moich potrzeb, ale dalej nie umiem nic z tym zrobić. Rozumiesz o co chodzi? Życie nie ma ścieżek na skróty.
26.02.2014, 23:32
Jakie wynagrodzenie za pomoc przewidujesz ?
Za free to możesz sporo w google na ten temat znaleźć a skoro nie chce Ci się poszukać to wydaje mi się że za taką usługę przewidujesz wynagrodzenie.
27.02.2014, 16:42
Udało mi się jakoś to ogarnąć, ale zapomniałem o tym napisać
Temat do zamknięcia Życie nie ma ścieżek na skróty.
|