Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szablon strony WWW:GTAFiVeTheme
Witajcie,
Chce wam przedstawić mój projekt strony o tematyce GTA V.
Nazwałem go GTAFiVeThemes
Tło menu sidebara i postu jest troche brzydkie i nie pasuje ale nie jestem najlepszym grafikiem... :/ ale każdy może sobie przecież przerobić według swego gustu :)
Czekam na wasze oceny :P
A oto on:
[Obrazek: s1.png]

DEMO STYLU I LINK DO POBRANIA ZNAJDZIECIE TUTAJ
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Powiem szczerze, nie podoba mi się ona kompletnie. Czcionka, układ - po prostu jak dla mnie wygląda
na mało atrakcyjną. Doceniam jednak to że udostępniasz ją za darmo więc jak to mówią darowanemu koniu
w zęby się nie patrzy. Na Twoim miejscu popracowałbym nad dopracowaniem projektu i ogólną schludnością strony.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Przepraszam ale tutaj nie bardzo jest co pokazywać, takie layout to może by przeszedł 10 lat temu ale nie teraz.
Demo to już całkowita porażka, nie działa, css sypie błędami jak leci, rozjechane wszystko.
Widać gołym okiem że o kodowaniu nie masz zielonego pojęcia.

Jedyne co mogę pochwalić to Twoje dobre chęci i zaproponować naukę podstaw HTML i css.

Jeśli potrzebujesz dobrych materiałów do nauki lub chcesz zapytać kogoś doświadczonego o radę to pisz, chcesz coś osiągnąć to najpierw naucz się podstaw, potem wysłuchaj wiele słów krytyki i znowu się ucz aż w końcu osiągniesz poziom wiedzy który wystarczy żeby zrobić dobry szablon a może nawet coś na tym zarobić.
  Odpowiedz
Drogi szalony.
Jeśli chodzi o demo to tak jest rozwalone ale tylko dlatego ,że pomagał mi kumpel go przerobić a po 30 minutach stwierdziliśmy ,ze zrobimy od nowa.... stąd rozwalone demo :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Jeśli wstawiasz demo to powinieneś zadbać o to żeby działało prawidłowo a jeśli nie działa to się go nie wstawia.
Zakodowanie jednego pliku do HTML5 to max 30 minut roboty w przypadku tak wyglądającego szablonu.
  Odpowiedz
Ode mnie dodam że mogłeś w demie dodać wszystkie podstrony łącznie ze skryptami galerii, formularzem
kontaktowym i tak dalej. Osoba pobierająca gotowy szablon już z założenia nie zna się zbyt dobrze na HTML-u czy
CSS-ie. Jej jedyny wkład w edycję szablonu to zmiana treści, być może obrazków - tyle.

Aktualnie Twoje demo rozjechało się w cały świat ;-).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz