Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję tableta do rysowania.
Siemka wszystkim.
Niewiem czy to obry dział, ale chyba tak.
Poszukuję tableta do rysowania wraz z rysikiem. Obsługujący Windows 7 Ultimate 64bit oraz program Photoshop - Nie jestem pewien czy te infomacje są ważne dlatego podaję.
Rysik powinien mieć 1024 poziomy czułości. Tablet powinien być płaski i poręczny. Wejście najlepiej jakby było USB. Tablet i rysik mają być dla osoby prawo i lewo ręcznej.
Krótko coś takiego jak tutaj:
http://allegro.pl/genius-g-pen-f350-tabl...50306.html
Aha skoro już jestem przy tym linku, to mam pytanko. Napisane jest tam: Obsługiwany system Windows Vista/XP/2000/7. I niejestem pewien czy on będzie obsługiwał mój system oraz program Photoshop. Jakieś sugestie? Podpowiedzi?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Osobiście Ci polecę Wacom Bamboo 3. Sam go używam, jest czuły i świetnie się nadaje do rysunku czy też bardziej skomplikowanych projektów. Krótko mówiąc, nie zawiedziesz się ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Kurczaki troche drogi ;/, a przynajmniej wychodzący za mój budżet. Co myślisz o tym tablecie do którego dałem link. Nada się?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Poszukaj starszych wersji Wacom, które chodzą po jakieś 150-200zł. Na prawdę porządne tablety.
Jeśli chodzi o tego, którego podałeś to nie wiem czy jest warty polecenia bo nie miałem z nim styczności.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Nicholas dobrze Ci mówi, Wacom robi jedne z lepszych jak nie najlepszych tabletów graficznych na rynku w przystępnych cenach.
Na tablecie nie ma co oszczędzać, ten który podałeś to jakiś 擲骰子 niskiej jakości - nie warto, wywalisz pieniądze i tyle.
Lepiej poczekaj, zaoszczędź jeszcze trochę kaski i kup sobie Wacoma :-). Oczywiście to moje zdanie, jeśli natomiast uważasz
że na początek taki Ci wystarczy to spoko, na morele są pozytywne opinie o tym sprzęcie - poczytaj. Ja jestem zdania że
lepiej kupić coś "za dobre" nawet na początek żeby potem nie dokładać do czegoś lepszego niż do tego co kupiło się
na przysłowiową chwilę czy tez początek.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz