Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję zarobku punktów.
Witajcie. Chciałbym, aby ktoś zaoferował mi łatwy zarobek punktowy. Chodzi mi o np. jakieś zachomikowanie folderu ( ilość nie gra roli, mogę zachomikować nawet całego chomika, tylko musisz się liczyć z rozsądną ceną ), mogę jakoś zareklamować, wysyłać reklamy itp, mógłbym pomóc komuś w rozwijaniu jakiejś strony czy coś w tym stylu oraz wiele innych opcji, w których mogę zarobić punkty. Nie chcę nic za darmo. Po prostu, chcę w czymś pomóc, a Ty mi się odwdzięczysz punktami. Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi. Napisałem ten wątek, gdyż potrzebuję punktów. Jeśli masz jakąś ofertę , pisz ! Na pewno ją rozważę ! ;)
Ja mógłbym zapłacić za zachomikowane plików ale musiał byś mieć minimum 350 odwiedzin dziennie i by były dobrze widoczne :) Bo wtedy ludzie by ściągali i ja też bym miał punkty :D
No mam chomika, który ma tyle lub troszkę mniej :).
Dasz linka ? :D Popatrzę go jeśli rzeczywiście tyle ma to zachomikujesz ode mnie za punkty :D
www.chomikuj.pl/Tylko_fajne_nuty ;)
Sorki ale chyba nic z tego nie będzie nie masz licznika odwiedzin :( więc sam wiesz ...
Ja moge zaoferowac PKT za wyszukiwanie dzialajacych linków do seriali, zwlaszcza telenowel do pobrania najlepiej z rapidshare, netload lub hellupload. Place za kazda telenowele kompletna 4 tys PKT za kazdy kompletny serial 1500 PKT.

szukasz na portalach warezowych ( Nie torrentach) seriali - najbardziej mnie interesuja latynoskie telenowele. Linki maja byc na rapidshare, hellupload lub ewentualnie na netload. Seriale maja byc kompletne w sensie wszystkie odcinki. Linki zapisujesz do pliku notatnika gdzie na jeden serial przypada jeden plik. Pliki zapisujesz tak jak nazwa serialu i wysylasz listy na chomika do ukrytego folderu. po zweryfikowaniu kazdej listy tzn czy linki sa sprawne wyplacam PKT :)
Rozejrzyj się tutaj http://chomikuj.pl/Blachu82/---+Zarabiaj+punkty+---
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
http://chomikuj.pl/Zlote.Mysli/Kolekcja+...a+*2b2000p

http://chomikuj.pl/Gry.Filmy.XXX/*5b*e2*...dla+ciebie+!!!
Ja mogę zaoferować ci coś podobnego do oferty rolika ale za każdy link na turbobit płace 150pkt. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na pw o więcej szczegółów lub na chomika SecretCode ;)