Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Potrzebny avatar
Ze swoim awatarem się zdążyłem zaprzyjaźnić, aczkolwiek powoli myślę nad jego zmianą.
konkretnego projektu na myśli nie mam, więc pole do popisu jest ogromne.
co mnie interesuje:
- niebieskiego-białe barwy
- Chelsea
- może przewinąć się cyfra '6'
- mój pysk

zdaję się na Waszą kreatywność i będę wdzięczny za każdą zamieszczona pracę :)

Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Twój pysk... a tego to już zapomniałeś wstawić ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Chyba miał na myśli ten ze swojego awataru, ewentualnie z tematu http://odjechani.com.pl/Thread-Hans--7269
  Odpowiedz
Tam się nawet nie wyświetlają fotki więc Hans dodaj coś tutaj ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Na drugiej i trzeciej stronie się wyświetlają, chociaż masz rację, przydałaby się jeszcze jakaś fota mordeczki specjalnie do awka. Hans, może słit focia? Haha
  Odpowiedz
Chłopcy, macie zdjontka na fejsiku i w temacie :D z tych można śmiało korzystać :D
  Odpowiedz
Odświeżam!!
  Odpowiedz
Zdam się na kreatywność i zrobię avka jak będę miał dostęp do pc. :D
  Odpowiedz