Potrzebujesz odpoczynku?
|
24.10.2013, 21:09
Właśnie, szacuje się że człowiek przesypia koło 25 lat swojego życia.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
24.10.2013, 21:15
Tak, ale sen jest niezbędny. Tak czy inaczej proszę o ograniczenie offtopu . To kto jest jeszcze zmęczony?
24.10.2013, 21:20
Cassius, nie będziemy żyć w klatce, od tego jest forum aby dyskutować na podany temat, przynajmniej ja tak uważam, a rozmowa jakoś zbytnio od tego nie odchodzi.
24.10.2013, 21:32
(24.10.2013, 20:47)da Vinci napisał(a): jestem świeżo po power napie, więc to pewnie dlatego. Kuba co masz na mysli mówiac Power Napie ? Nie bardzo rozumiem o co tutaj chodzi
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
24.10.2013, 21:48
To nie klatka . Odpoczynek a zależność długości snu od wieku to troche co innego ale jak chcecie ja nie jestem od pilnowania porzątku na forum . Jak komuś się rusza ten obrazek to mam prośbę, niech jutro rano sprawdzi czy dalej się rusza .
24.10.2013, 21:53
Według mnie odpoczynek a wiek mają dużo do siebie, okej sprawdzę to, pewnie będzie inaczej. A i jeszcze coś piszę się porządku, nie porzątku a we wcześniejszym poście w innym temacie napisałeś cuż, pisze się to przez ''ó'', kurde...
24.10.2013, 22:01
Mesajah, to takie specjalne, bardzo krótkie drzemki energetyczne, max 20 min
24.10.2013, 22:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.10.2013, 00:17 przez Swordancer.)
Ja jestem zmęczony, bo wcześnie wstałem, wypiłem też wieczorem trzy piwa i obrazek porusza się gdy ruszam oczami, ale bardzo delikatnie. Tak czy inaczej, trzeba się wyspać.
25.10.2013, 12:08
25.10.2013, 14:11
To samo, tylko że ciut ciut, słabiej, niemalże niezauważalny ruch na obrazku.
Cassius, nie da rady tak, skąd mam wiedzieć czy Ty w danym temacie skaleczyłeś język polski, a taki temat może mnie zainteresować i chce go skomentować, niby człowiek jest tylko człowiekiem ale bez przesady. Wkurza mnie coś takiego, przecież można sobie ustawić podkreślanie błędów w przeglądarce, skoro Ty tego nie umiesz to poproś rodziców, kogoś starszego, albo kogoś kto się na tym zna, koniec offtopa. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości