Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pożyczę Pożyczę kwotę 20 złotych i 50 groszy.
Witam. :) Pożyczę kwotę 20 złotych i 50 groszy do końca przyszłego tygodnia. :) Pieniądze zwracam w przyszłym tygodniu przelewem za pośrednictwem Poczty Polskiej. :) Osoba chętna do udzielenia mi pożyczki proszona jest o kontakt na PW. :) Tylko musi to być osoba posiadająca konto internetowe i posiadająca możliwość wykonywania przelewów internetowych. :)

Liczę na wasza pomoc Odjechani. :)
Uderz na gg do mnie ;)
Możecie w 100% zaufać Mesajahowi. Pożyczałem mu nie raz kasę, zawsze oddawał, lecz tym razem nie mam środków na koncie żeby udzielić pożyczki.
(02.03.2013, 20:41)Buhay napisał(a): Uderz na gg do mnie ;)

Buhay stokrotne dzięki :) Jak zwykle jesteś moim Aniołem Stróżem :)
Wy tak na serio z tymi pożyczkami? Pierwszy raz myślałem że ktoś sobie robi jaja, ale widzę
że jednak nie - 20 złotych naprawdę? Ehh.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
(02.03.2013, 23:14)Sebastian napisał(a): Wy tak na serio z tymi pożyczkami? Pierwszy raz myślałem że ktoś sobie robi jaja, ale widzę
że jednak nie - 20 złotych naprawdę? Ehh.

No wiesz gdybyś był w takiej sytuacji jak ja wczoraj to tez byś kombinował jak koń pod górkę. Gonił mnie pewien rachunek do zapłaty a klient dla którego pracowaliśmy wpłaci nam pieniądze dopiero w środę więc, musiałem sobie jakoś poradzić i skorzystać z pożyczki :) Po prostu nie miałem innego wyjścia :)
Wiesz ja nie mam nic do tego, po prostu myślałem że robicie sobie jaja.
Widać forum pomaga w każdej sytuacji ;).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl