Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prezent Mikołajkowy.
Demanufacture napisał(a):A dziewczyny w tym wieku chyba lubią biżuterię, wiec możesz jej zakupić jakąś ładną zawieszkę bądź łańcuszek. Albo płytę z muzyką- taką, jaką lubi.
Tylko że mam kupić do 30 zł albo co najmniej 100 zł.Wiesz sama biżuteria nie wystarczy, chciałbym coś jeszcze drobnego wrzucić do torebeczki.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
DiableAnio - ta drobnostka jest właśnie tym - drobnostką, nie rozdrabniaj się bardziej :D
Jakiegoś małego pluszaka czy dużą czekoladę do takiej biżuterii i będzie super. I znów - jeśli do 30 zł, to do 30 zł - nie szalej.
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Olka napisał(a):- jeśli do 30 zł, to do 30 zł - nie szalej.
Ola jak szaleć to szaleć na całego, przecież kobiecie nie będę żałował.Może da mi buziaka, całusa a może zaprosi mnie na randkę:D
  Odpowiedz
Nie da i nie zaprosi, nawet nie masz o czym marzyć. Nie przekraczaj limitu, jeśli umówiliście się na 30 zł to kup coś za 25 i dorzuć czekoladę czy coś słodkiego. Może najpierw zobacz co ona lubi nosić jakieś kolczyki bransoletki wisiorki i rozejrzyj się po sklepach za czymś podobnym.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Może zapytaj dyskretnie jaki zespół muzyczny lubi, najlepiej zapytaj kumpla, jaki zespół Ci poleca i dlaczego, tak żeby słyszała, a później spytaj jej i kup najnowszy album tego zespołu na płycie, często na allegro są w okazyjnej cenie i jak się zmieści w granicach 30 zł, to bierz. Do tego jakaś czekolada, czy mała bombonierka. Nawet jeśli ma ten album na komputerze, to i tak świetny gest. Powiniem się spodobać.
  Odpowiedz
da Vinci napisał(a):Uprzedzając kolejne pytanie autora... Taką oryginalną płytę z muzyką, ze sklepu, nie nagraną przez Ciebie Oczko
Myślałam, że to jest w domyśle ;)

Autorze szanowny, w takim razie- jeśli dziewoja lubi czytać, to daj jej ciekawą książkę.Nie wiesz, czy lubi? Po prostu podejdź i zagadaj, co lubi i czym się interesuje. A książka z miłą dedykacją jest ponadczasowym prezentem ;)
  Odpowiedz
Demanu, Kochanie, w domyśle? Teoretycznie tak, ale nie w przypadku naszego kolegi ;)

Książka, że ja na to nie wpadłem. No jasne, jeśli dziewczyna lubi czytać, masz prezent jak znalazł. Zorientuj się tylko czy ma dusze romantyczki, wtedy polecam Sparksa. Jeśli jest natomiast bardziej zadziorna i otwarta, może kupić na przykład popularną ostatnio wśród kobiet "Fifty Shades of Grey". Trochę niegrzeczna pozycja, więc upewnij się wcześniej, czy dziewczyna nie śpi jeszcze z misiami i czy nadal nie wierzy przypadkiem w Świętego Mikołaja :)

Odnośnie ceny już wspominałem, nie przesadzaj, bo dziewczyna poczuje się głupio. Zachowaj rozsądek przede wszystkim, nie bój się przekroczyć limitu o te kilka złotych, na tę czekoladę, czy cukierki, ale nie kupuj też prezentu za stówkę.
  Odpowiedz
Dobry pomysł z tym wątkiem, biorąc pod uwagę, że sam wpadłbyś tylko na to, aby kupić jej flaszkę... oj przepraszam... denaturat, bo w wieku 14/15 lat, przecież nie sprzedają alkoholu. Głupi jestem :)
Po co kombinujesz pod górkę. Najpierw sprawdź co tam macie w tym waszym GSie na wsi, bo po co będziesz angażował rodziców, żeby specjalnie wieźli cie do miasta. Ku sposobności, najlepiej kup jej książkę lub jakiegoś misia, tylko uważaj aby cena nie przekroczyła 30zł, bo więcej pieniędzy ci mama nie da.
Zadbaj też o słodkości, aby miała co schrupać przez tę godzinę, kiedy wszyscy dookoła będą mielić jęzorami.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Nie zapomnij pochwalić się, jaki prezent wybrałeś.
  Odpowiedz
Narazie nic jeszcze nie wybrałem:(Ale na pewno się skuszę na wasze propozycje:D
  Odpowiedz