Chce wrzucić prezentację swoją na hosting i po załadowaniu nie pokazuje mi się żaden link.Próbowałem chyba na 20 hostingach i NIC normalnie.
Wiedział by ktoś co by to było?
Prezentacja była robiona w Power Point w programie Open Office 2010.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Problem z hostingiem :(
|
06.12.2014, 17:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2014, 20:58 przez Swordancer.)
Witacie
Chce wrzucić prezentację swoją na hosting i po załadowaniu nie pokazuje mi się żaden link.Próbowałem chyba na 20 hostingach i NIC normalnie. Wiedział by ktoś co by to było? Prezentacja była robiona w Power Point w programie Open Office 2010.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.12.2014, 20:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2014, 20:59 przez Swordancer.)
Spróbuj tutaj: http://www.slideshare.net/ Możesz też spróbować spakować prezentację do archiwum zip lub rar, dopiero wtedy wysłać.
06.12.2014, 23:01
Polecam chomikuj
![]() Zrób folder, załóż hasło i wrzuć. Na pewno się nie usunie.
16.12.2014, 20:29
Hakier napisał(a):po załadowaniu nie pokazuje mi się żaden linkA oczekujesz że serwer sam za Ciebie wypluje linka ?? Jeśli chcesz mieć dostęp do tego pliku to musisz (jeśli serwer pozwoli) usunąć plik index jak i inne pliki z katalogu głównego domeny (subdomeny na darmowym hostingu) i wtedy wrzucony plik zobaczysz wpisując w przeglądarce adres strony.
01.03.2017, 17:23
Jeśli wrzucasz plik na jakąś domenę to wtedy dostaje on adres twojadres.pl/nazwawpliku.xxx
Chyba że wrzucić do podfolderu. W sumie to do końca nie rozumiem. Ty dodawałeś ten pliki na darmowe konta czy normalne płatne hostingi? To pierwsze raczej? |