Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Program Partnerski Chomika wstępem do wezwań ZPAV
Byłeś lub jesteś w programie partnerskim chomika więc mają twoje dane jak na dłoni więc nie zdziw się jeśli dostaniesz wezwanie do domu na policję,tak wywnioskowałem z tego ze chomikuj bardzo chętnie pomaga ZPAV a dane maja ja na tacy.Co Wy o tym myślicie?
  Odpowiedz
własnie się zastanawiałem nad tym ;/ sam byłem w tym programie parę dni ;/ ale 2-3 dni temu przerwałem to iż pomyślałem logicznie. ale to chyba nic nie da ;/ czy mogę im jakoś nakazać o usuniecie moich danych?
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Jest dokładnie tak jak opisałeś, przy rejestracji do PP podajesz wszystkie swoje dane a co za tym idzie pośrednio zapraszasz do siebie policję, dlatego właśnie nigdy nie zarejestruję się w PP.
Większość osób które zostały "zaproszone" na policję były zarejestrowane w PP (nie pytać skąd wiem ale jest to bardzo wiarygodne źródło).

ADRIANUSS Niestety nie możesz im niczego nakazać, zgodziłeś się z regulaminem to teraz już nic nie poradzisz. Jeśli nie czytałeś regulaminu to sobie przeczytaj i zobaczysz na co się zgodziłeś.
  Odpowiedz
"Pamiętaj, że tylko poprawne wypełnienie wszystkich wymaganych danych umożliwi nam wypłacanie Ci zarobionych w programie partnerskim pieniędzy". Zapomnieli dodać w tym wpisie że także poprawne dane mogą być przyczyną odwiedzin policji w domu.
  Odpowiedz
Powinni dopisać "ułatw policji robotę, podaj wszystkie swoje dane" :D
  Odpowiedz
Jeżeli administracja nie udostępni Twoich danych na rządanie policji to może to zostać zakwalifikowane jako utrudnianie śledztwa.
  Odpowiedz