Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Program do odtwarzania obrazu .iso gry
Witam. Mam do was pytanie, jaki program najlepiej odczytuje obraz .iso gier? Proszę o nazwy programów które działają na win 7 i są proste w obsłudze :).
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
polecam daemon tools :)
sam korzystam :)
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
  Odpowiedz
Ja również polecam daemon tools, program użyteczny i bardzo prosty w obsłudze, nawet początkujący powinien sobie poradzić :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Deamon Tools ;) Używam od zawsze.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Dobra ja też zacząłem używać deamona :) Dzięki za pomoc, można zamknąć :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Najłatwiejszym, polskim i przede wszystkim darmowym programem jest Deamon Tools, pamiętajcie jednak aby
zaznaczyć przy instalacji wersję darmową ponieważ "difultowo" zaznaczona jest wersja premium.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
UltraIso - nigdy mnie nie zawiódł ;)
Albo jak isię ma Windows 8 - nie trzeba żadnych aplikacji - system czyta pliki iso
  Odpowiedz
KITT napisał(a):Albo jak isię ma Windows 8 - nie trzeba żadnych aplikacji - system czyta pliki iso
Mi nie odczytuje, a mam Windows 8. Po naprawianiu laptopa, wcześniej mi działało.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Ja osobiście korzystam z PowerISO program prosty w obsłudze :)
Sam mam win 7, więc normalnie bd działał u ciebie :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ja osobiście od zawsze korzystałem i korzystam z Alcohol 120% :P
Jakoś jak dla mnie najlepszy :)
---
  Odpowiedz