Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Program do tworzenia video.
Witajcie, potrzebuję program w którym będę mógł wyciąć kilka scen z fimiku i dorzucić muzyke. Jeżeli ktoś zna to jak możecie podajcie od razu sprawdzony link. :) (Jeżeli nie to chociaż nazwe)
Najlepiej by było w wersji PL, ale to już szczegół.

Potrzebuję informacje jak najszybciej, a więc - POMÓŻCIE...

PS. Dodam, iż pliki są w formacie 3gp, a więc pewnie potrzebny mi program do zmiany formatu, pomożecie?

Odpowiedz
Miałeś kiedyś do czynienia z takim programem? Jeśli nie, to nie będę Ci polecał jakiegoś kombajnu tym bardziej że potrzebujesz tego jednorazowo.
Przytniesz nawet w WMM (WWindows Movie Maker). Jeśli chodzi o ten program to podejrzewam, że będzie potrzebna zmiana formatu (np. programem Format Factory) aczkolwiek nie jestem pewien, mogę się mylić. Spróbuj i w razie problemów pisz, wymyślimy coś innego.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
No cóż ja ci mogę Polecić jak nie WMM to Super DVD Video Edytor a do zmiany formatu Format factory
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Ja mogę polecić AVS Video Editor, Camtasia Studio 7, Windows Movie Marker, jeżeli przyciąć dźwięk to Audacity a zmiana formatu to Format Factory :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Dzięki wszystkim za pomoc, ostatecznie sam sobie poradziłem. :)

PS. (tak jak w dopisce, powiem jak :) )
Do zmiany formatu pobrałem program: Free 3GP to AVI Converter
A filmik ucinałem w Windows Live Movie Maker :)

Odpowiedz
Witam, mam problem z programem avs video editor- mianowicie filmy mi się pięknie wczytują, ale potrzebuję dodać też zdjęcia. Jednak jak je importuję, to wyskakuje mi komunikat "błąd formatu pliku". Próbowałam już jpg., png. i gif.

Czemu tak się dzieje?

Z góry dziękuję za szybką odpowiedź (jutro rano na zajęcia muszę mieć skończony ten filmik...)
  Odpowiedz
Pewnie masz ustawione na wczytywanie plików filmowych także zmień na image file format czy jak to się nazywało ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Istnieje jakieś spolszczenie do sony vegas pro ? Albo chociaż podobny program w polskiej wersji?

Pouczyłem się już trochę tego, ale w angielskiej wersji się niestety gubię :/

Odpowiedz
Sony Vegas, After Effects... te programy nigdy nie były spolszczone i wątpliwa sprawa aby ktokolwiek się za to zabrał.
Ja na początku również nic nie łapałem, a teraz taki Vegas wydaje mi się pestką. I przy okazji masz szansę się angielskiego podszkolić ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Spolszczenia do Sony Vegas nigdy nie spotkałam niestety, polecam natomiast Pinnacle studio. Program po Polsku i dość prosty w obsłudze. Niestety musi być jakieś ale, program ma bardzo duże wymagania co do sprzętu.
  Odpowiedz