Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Program do tworzenia video.
Windows - 7 Home Premium 64 bit
Procesor - Intel Premium E6700
Ram - 3GB DDR3
Karta Graficzna - NVIDIA GeForce 2238 MB

To mój sprzęt. Będzie odpowiedni? :D

Odpowiedz
Wymagania sprzętowe Pinnacle Studio 16:
  • Windows® 8, Windows® 7, Windows® Vista® (SP2) (zalecany system x64)
  • Intel® Core2Duo 1.8 GHz, Core i3 lub AMD® Athlon 64 X2 3800+ 2.0 GHz lub wyższy; Intel® Core2Duo 2.66 GHz, Intel®
  • Core i5 lub i7 1.06 GHz lub wyższy zalecane do obróbki AVCHD, Stereoskopowe 3D* & obsługa Intel® Quick Sync Video
  • 2 GB pamięci RAM lub więcej, min. 4 GB dla Windows® 64-bit (zalecane do obróbki stereoskopowego 3D)
  • Karta graficzna zgodna z DirectX® 9 (lub wyższym) z obsługą Pixel Shader 3.0, takie jak:
    Seria NVIDIA® GeForce® 6 lub wyższy (zalecane karty z obsługą CUDA)
    Seria ATI X1000 lub wyższe
    Intel® GMA X3000 lub wyższa
    128 MB VGA VRAM; 256 MB lub więcej jest mocno zalecane, wymagane przez AVCHD, stereoskopowe 3D & CUDA
  • Rozdzielczość ekranu: 1024 x 600 lub wyższa
  • Kompatybilna z Windows® karta dźwiękowa(wyjście wielokanałowe wymagane do podglądu dźwięku przestrzennego)
  • 4.5 GB HDD miejsca na dysku
  • Napęd DVD-ROM do instalacji (dotyczy tylko wersji pudełkowej)
  • Połączenie internetowe jest niezbędne do aktywacji kodeków oraz korzystania z usługi Box oraz innych usług sieciowych
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Łooo, naprawdę ma niezłe wymagania...

Odpowiedz
Polecam program Live Movie Maker korzystam z niego i sprawdza sie :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
(13.01.2013, 00:04)R4Z3R napisał(a): Polecam program Live Movie Maker korzystam z niego i sprawdza sie :D

Owszem, sprawdza się, ale do jakichś prostych filmików. ;)

Wie ktoś może, gdzie mogę pobrać na 100% działającą wersję Pinnacle Studio 16 ?

Odpowiedz
(13.11.2012, 19:38)Davvid napisał(a): Witajcie, potrzebuję program w którym będę mógł wyciąć kilka scen z fimiku i dorzucić muzyke. Jeżeli ktoś zna to jak możecie podajcie od razu sprawdzony link. :) (Jeżeli nie to chociaż nazwe)
Najlepiej by było w wersji PL, ale to już szczegół.

Potrzebuję informacje jak najszybciej, a więc - POMÓŻCIE...

PS. Dodam, iż pliki są w formacie 3gp, a więc pewnie potrzebny mi program do zmiany formatu, pomożecie?

Sony Vegas pro 9 lub inna wersja (mogę dać free transfer u siebie jak chcesz, więc w razie czego pisz na PW, lub tu jak nie zapomnę)
Total Video Converter dla zmiany formatu,
  Odpowiedz
Przeczytaj cały temat, dopiero odpowiadaj :) Już w tej sprawie wszystkiego się dowiedziałem.
Odnośnie transferu, dzięki za chęci, ale program od dawna mam na kompie.

Odpowiedz
Witam a jeżeli chodzi o Sony vegas to czy jest wersja pod 32 bit ???
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
(20.01.2013, 14:30)szybcior1998 napisał(a): Witam a jeżeli chodzi o Sony vegas to czy jest wersja pod 32 bit ???
Owszem. Jest wersja 32 bitowa jak i 64 bitowa.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
a wiesz może która jest pod 32 bit?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz